Julepakker

10 lokale julegavetips! 🎅 (med flere gode julerabatter)

Usikker på hva du skal gi i gave til den som har alt? Har kreativiteten hatt stopp i det siste på hva du skal finne på i gave? Null problem, vi har allerede gjort jobben for deg – OG funnet de beste tilbudene og rabattene i samme slengen 😉 Gi en opplevelse til noen du er glad i! Gavene passer å gi til venner, kjæreste, familie eller kollegaer til jul! 🥰

1. BLACK NOVEMBER TILBUD: Sesongkort i Bø Sommarland

Ta med deg hele familien i Norges største vannpark! Bø Sommarland har tilbud på PLATINUM sesongkort for 2022 i vannparken nå i november til bare kr 749,-! (fri inngang alle åpningsdager, fordelsprogram + 20% rabatt på kjøp i parken. Ord kr 999,-). Dette betyr at du har spart inn igjen pengene etter bare 2 ganger i parken! Tilbudet varer frem til 3. desember.

Bø Sommarland har også tilbud på 5 dagsbilletter til kun kr 1199,-! (ordinær pris kr 1945,-, 5 stk. over 140 cm). Perfekt å gi til barnefamilien som ønsker en fullspekket dag!

🎁 Bestill PLATINUM sesongkort på tilbud i Bø Sommarland
🎁 Bestill tilbudspakken 5 dagsbilletter i Bø Sommarland

Les mer om Bø Sommarland og billetter her

2. Høyt og Lavt billetter – Gi en aktiv og actionfylt gave!

Lyst til å finne på noe sammen, som er aktivt og actionfylt? Kjøp gavekort i Høyt & Lavt Klatrepark, gøy for både store og små!

En opplevelse dere definitivt kommer til å huske! Like ved porten til Bø Sommerland kan du oppleve verden fra tretoppene gjennom 119 hindre i 6 løyper med til sammen 18 ziplines med varierende lengde og vanskelighetsgrad. Her har de løyper i trærne som passer for de minste og de aller tøffeste. Beløpet på gavekortet bestemmer du helt selv.

🎁 Kjøp gavekort i Høyt & Lavt Klatrepark Bø

3. Ridetur på høyfjellet

Gi en gave som man husker! Bø og Lifjell Turridning tilbyr førjulstilbud på rideturer. Hva slår vel følelsen av vakker natur fra hesteryggen, på stødige og trygge islandshester? Gi bort en 2-timers tur på hesteryggen på Lifjell, Skåråfjell eller Hørte til bare kr 650,- pr pers (ordinær pris kr 750,-). Turen vil bli lagt opp etter erfaring, så om du er nybegynner eller erfaren blir turen tilpasset deg som er med!

Eller hva med en 30 minutters leietur for de minste? Juletilbud til bare kr 350,-! (ordinær pris kr 375,-)

🎁 Bestill juletilbudspakken med ridetur på [email protected]

4. Sesongkort eller kveldskort på Lifjell Skisenter

Ta med familien eller venner i skibakken hele vinteren! Lifjell Skisenter har gode førjulstilbud på sesongkort;
🎁 Tilbud på sesongkort for ungdom og voksen: kr 3100,- ungdom (7- 17 år, ord kr 3800,-) og kr 3700,- voksne (ord kr 4800,-.). Familiepakke kr. 10.000 (inntil 5 personer som bor i samme husstand).
🎁 Tilbud på sesongkort for barn: 1.-4. klassinger i Midt-Telemark – sesongkort på Lifjell til kun kr 500,-.
🎁 Tilbud på kveldskort: Jo flere kvelder jo rimeligere!

Du kan også velge selv hvor mange kvelder på ski du vil gi bort – og du blir selvfølgelig med selv også! Kortene kan kjøpes i skiutleien i Skisenteret helgene 20/21 og 27/28 november kl. 12-14. Alternativt kan du betale inn det aktuelle beløpet til kto 2630.05.28553 innen 25. november. Husk å oppgi navn og type kort i betalingen. Kort kjøpt via bank kan hentes i skiutleien på Skisenteret når vi har åpnet for sesongen.

Informasjon om heiskort ved Lifjell Skisenter

5. Gullbring Kulturanlegg – gavekort på opplevelser!

Et gavekort fra Gullbring kan brukes på alt kulturhuset har å by på – både trening, kafé, konserter og kino! Gavekort kan du kjøpe i Gullbring og på nett. Her er et knippe arrangementer etter julen:

  • Tore Sagen gjør standup, lørdag 5. mars kl 19:30
  • Erik Lukashaugen – Midtlivsviser & Børli-Blues, torsdag 17. mars kl.19:00
  • Riksteatret: Mio, min Mio, fredag 01. april kl.08:00
  • Terje Sporsem «Absolute norsk», lørdag 02. april kl.19:00
  • Riksteatret: Hedda Gabler, lørdag 23. april kl.18:00

🎁 Kjøp gavekort eller opplevelse i Gullbring Kulturanlegg.

6. Festivalpass til Telemarkfestivalen 2022 – for de som elsker musikk!

Programmet for neste års festival er under utforming, men Telemarkfestivalen kan selvsagt love fine konsertopplevelser under Telemarkfestivalen 2022. Dette er en perfekt julegave til de som elsker musikk! Husk; Bestiller du nå får du ekstra god julegavepris! (PS; det er begrenset antall med tilbudspris).

🎅 Julegavetilbud på Festivalpass – gir adgang til alle arrangement under Telemarkfestivalen 2022 nå kun kr 1535,-! (ord kr 2035,-)
🎅 Julegavetilbud på LaurdagsFOLK – gir adgang til lørdagskvelden i Gullbring med flere konserter under Telemarkfestivalen 2022, nå kun kr 435,-! (ord kr 635,-)

🎁 Bestill billetter til Telemarkfestivalen med julegavetilbud

Telemarkfestivalen plakat med sløyfe

7. Gavekort på middag for to på Sesong Restaurant & Kaffebar

Gi bort en hyggelig matopplevelse! Sesong er en nabolagsrestaurant som ligger på Sønstebøtunet midt i Bø sentrum. Restauranten følger sesong og bruker lokale råvarer der de kan. Beløpet bestemmer du selv!

🎁 Kjøp gavekort på Sesong Restaurant & Kaffebar

8. Gavekort Aarnes Kafeteria

Gi bort et gavekort til dine nære og kjære – så kan de spise når de vil, hvor de vil og med hvem de vil. Beløpet bestemmer du helt selv!

🎁 Kjøp gavekort på Aarnes Kafeteria

Plakat gavekort Aarnes

9. Juletilbud på alpakkaopplevelse for 2 hos Svenseid Alpakka

Hva er vel bedre enn å gi en opplevelse dere kan dele sammen? Svenseid Alpakka tilbyr nå i førjulstiden tilbud på alpakkaopplevelse for 2! Pakken innebærer alpakkavandring i nydelige omgivelser på Svenseid i tillegg til fôring.

Juletilbud alpakkaopplevelse, kun for kr 675,-! (ord pris kr 750,-).

🎁 Bestill juletilbudet på [email protected] eller via mobil 99642769.

Les mer om Svenseid Alpakka

Alpakka på gården

10. Juletilbud hos Akademika Bokhandel

Gode julegaver lærer du noe av! Akademika Bokhandel i Bø har frem til 24. desember maks rabatt på alle nye roman- og skjønnlitterære bøker! De tilbyr også gavekort. Et gavekort fra Akademika er den perfekte gave til alle som liker å lese eller som skal studere.

🎁 Se utvalget hos Akademika Bokhandel.

God jul fra oss i Visit Bø!