Julepakker

10 lokale julegavetips! 🎅 (med flere gode julerabatter)

| 6 minutter lesetid

Usikker på hva du skal gi i gave til den som har alt? Har kreativiteten hatt stopp i det siste på hva du skal finne på i gave? Null problem, vi har allerede gjort jobben for deg – OG funnet de beste tilbudene og rabattene i samme slengen 😉 Gi en opplevelse til noen du er glad i! Gavene passer å gi til venner, kjæreste, familie eller kollegaer til jul! 🥰

1.  Tilbud på Sesongkort i Bø Sommarland

Ta med deg hele familien i Norges største vannpark! Bø Sommarland har tilbud på PLATINUM sesongkort for 2023 i vannparken nå i november til bare kr 1199,-! (fri inngang alle åpningsdager, fordelsprogram + 20% rabatt på kjøp i parken). Dette betyr at du har spart inn igjen pengene etter bare 3 ganger i parken!Perfekt å gi til barnefamilien som ønsker en fullspekket sommer!

🎁 Bestill PLATINUM sesongkort på tilbud i Bø Sommarland

👉 Les mer om Bø Sommarland og billetter her

2. Høyt og Lavt billetter – Gi en aktiv og actionfylt gave!

Lyst til å finne på noe sammen, som er aktivt og actionfylt? Kjøp gavekort i Høyt & Lavt Klatrepark, gøy for både store og små!

En opplevelse dere definitivt kommer til å huske! Like ved porten til Bø Sommerland kan du oppleve verden fra tretoppene gjennom 119 hindre i 6 løyper med til sammen 18 ziplines med varierende lengde og vanskelighetsgrad. Her har de løyper i trærne som passer for de minste og de aller tøffeste. Beløpet på gavekortet bestemmer du helt selv.

🎁 Kjøp gavekort i Høyt & Lavt Klatrepark Bø

3. Sesongkort eller kveldskort på Lifjell Skisenter

Ta med familien eller venner i skibakken hele vinteren! Lifjell Skisenter har gode førjulstilbud på sesongkort;
🎁 Tilbud på sesongkort for ungdom og voksen: kr 3100,- ungdom (7- 17 år, ord kr 4 000,-) og kr 3700,- voksne (ord kr 5 000,-.). Familiepakke kr. 10.000 (inntil 5 personer som bor i samme husstand).
🎁 Tilbud på sesongkort for barn: 1.-4. klassinger i Midt-Telemark – sesongkort på Lifjell til kun kr 500,-.
🎁 Tilbud på kveldskort: Jo flere kvelder jo rimeligere!

Telemark Superski – med sesongkort på Lifjell får du 50% rabatt på alle typer kort i de andre skisentrene i Telemark (gjelder ikke Gautefall).

Du kan også velge selv hvor mange kvelder på ski du vil gi bort – og du blir selvfølgelig med selv også! Kortene kan kjøpes i skiutleien i Skisenteret helgene 12/13 og 19/20 november kl. 12-14. Alternativt kan du betale inn det aktuelle beløpet til kto 2630.05.28553 innen 18. november. Husk å oppgi navn og type kort i betalingen. Kort kjøpt via bank kan hentes i skiutleien på Skisenteret når vi har åpnet for sesongen.

👉 Informasjon om heiskort ved Lifjell Skisenter

4. Gullbring Kulturhus – gavekort på opplevelser!

Et gavekort fra Gullbring kan brukes på alt kulturhuset har å by på – både trening, kafé, konserter og kino! Gavekort kan du kjøpe i Gullbring og på nett. Her er et knippe arrangementer etter julen:

  • Riksteateret; Stormfulle høyder, fredag 3. mars kl 19:00
  • Riksteateret; Hør’a dagbok! onsdag 19. april kl.18:00

🎁 Kjøp gavekort eller opplevelse i Gullbring Kulturhus

5. Festivalpass til Telemarkfestivalen 2022 – for de som elsker musikk!

Programmet for neste års festival er under utforming, men Telemarkfestivalen kan selvsagt love fine konsertopplevelser under Telemarkfestivalen 2023. Dette er en perfekt julegave til de som elsker musikk! Husk; Bestiller du nå får du ekstra god julegavepris! (PS; det er begrenset antall med tilbudspris).

🎅 Julegavetilbud på Festivalpass – gir adgang til alle arrangement under Telemarkfestivalen 2023 nå kun kr 1235,-! (ord kr 1835,-)
🎅 Julegavetilbud på LaurdagsFOLK – gir adgang til lørdagskvelden i Gullbring med flere konserter lørdag 12. august under Telemarkfestivalen 2023, nå kun kr 435,-! (ord kr 555,-)
🎅 Julegavetilbud på FredagsFOLK – gir adgang til fredagskvelden på Kroa i Bø med flere konserter fredag 11. august under Telemarkfestivalen 2023, nå kun kr 335,-! (ord kr 455,-)

🎁 Bestill billetter til Telemarkfestivalen med julegavetilbud

Telemarkfestival plakat

6. Gavekort på middag for to – eller fler

Hva er vel bedre enn å gi en opplevelse dere kan dele sammen? Gi bort en hyggelig matopplevelse, så kan de spise når de vil, hvor de vil og med hvem de vil. Beløpet bestemmer du helt selv! Vi har en rekke ulike restauranter i området, kjøp gavekort på:

🎁 Provence restaurant
🎁 Aarnes Kafeteria
🎁 Pizzafjoset
🎁 Lifjellstua
🎁 Restauranten på Bø Hotell
🎁 Restauranten på Norsjø Hotell 
🎁 Spiseriet Øvre Verket
🎁 Sum Yee restaurant & bar
🎁 Sushi og Wok Dattebayo

Gavekortene kan kjøpes fysisk i restaurantene. Bon appetit!

Provence middag

7. Gaveeske fra Nordre Nes

Lurer du på hva du skal gi den som har alt? Hva med å gi gaveeske med vakkert bånd som inneholder lokalprodusert økologisk eplemost fra gården Nordre Nes i Fruktbygda? Gaveesken inneholder 1 flaske 0,75 L Discovery eplemost og 1 flaske 0,75 L James Grieve eplemost fo

🎁 Kjøp gaveeske med 2 flasker økologisk eplemost

Kan bestilles også via epost: [email protected]

👉 Les mer om Nordre Nes

Eplemost gaveeske

8. Gavekort på Heit Telemark Sauna på Akkerhaugen

Hva med å gi noe dere kan finne på sammen? Heit Telemark Sauna har fra 7. november til 24. desember 15% rabatt ved kjøp av gavekort!

🎁 Kjøp gavekort på sauna hos Heit Telemark

Gavekort kan også bestilles pr tlf 95430042.

👉 Les mer om Heit Telemark Sauna

badstue

9. Juletilbud på konsertbilletter hos Bø Jazzklubb

Jazz under treet? Her kan du kjøpe en åpen billett som vil gi inngang til en valgfri konsert i regi av Bø Jazzklubb våren 2023. Perfekt julegave til de som elsker musikk! Nå til bare kr 285,-!

🎁 Kjøp åpen konsertbillett hos Bø Jazzklubb

Program for våren blir presentert like over nyttår.

👉 Les mer om Bø Jazzklubb

Jazzklubben

Foto: Øystein Akselberg

10. Kunst, julepynt, interiør, grafikk og julegaver av mange slag hos Galleri Nyhuus

Opplev trivelig førjulsstemning på Nyhuus Gard med juleutstilling og julemarked. Nyt en kopp kaffe og nydelig kake på julemarkedet – det må vel være beste måten å handle julegaver på? Galleri Nyhuus viser også arbeider av en rekke kunstnere, som blant annet Dragana Ilic, Rut Telnes Fjågesund. Tore Hogstvedt og fler. Kom og gjør julegave handelen på Julemarked med gammeldags julepynt, adventskalendere, krukker i porselen og støpejern, håndklær, løpere, pledd, leker, servietter, kort, grafikk og julegaver av mange slag.

Gardsbutikken tilbyr gode smaker av epler, eplemost, eplesirup, syltetøy, geléer, dessertplommer, plommegløgg, hylleblomstdrikk, saft, kakao, honning, olivenolje og mye annet godt.

🎁 Åpning lørdag 12. november 2022 kl. 12. Åpen fre-søn 12-18 (fra 12. nov-11. des).

Julebutikken hos Nyhuus

Ridetur på høyfjellet

Gi en gave som man husker! Bø og Lifjell Turridning tilbyr førjulstilbud på rideturer. Hva slår vel følelsen av vakker natur fra hesteryggen, på stødige og trygge islandshester?

Gi bort en 2-timers tur på hesteryggen på Lifjell, Skåråfjell eller Hørte til bare kr 650,- pr pers (ordinær pris kr 750,-). Turen vil bli lagt opp etter erfaring, så om du er nybegynner eller erfaren blir turen tilpasset deg som er med! Eller hva med en times tur (må brukes i lavsesong) til bare 400 kr pr pers (ordinær pris 500 kr)!

Hva med en 30 minutters leietur for de minste? Juletilbud til bare kr 300,-! (ordinær pris kr 375,-)

🎁 Bestill juletilbudspakken med ridetur på [email protected]

God jul fra oss i Visit Bø!