Julepakker

Våre 12 beste lokale julegavetips 🎅

| 5 minutter lesetid

Usikker på hva du skal gi til den som virker å ha alt? Har kreativiteten stanset når det gjelder å finne den perfekte gaven? Ikke bekymre deg, vi har allerede gjort jobben for deg! Hvorfor ikke overraske din kjære med en minneverdig opplevelse?

Les videre for våre 12 beste lokale julegavetips som passer perfekt til både venner, kjæreste, familie og kollegaer!

1. BØ-KORTET – Gavekortet som passer for alle

Kjøp et gavekort som kan brukes mange ulike steder tilknyttet Sentrumsringen i Bø. Enten det er shopping, restaurantbesøk, luksuriøse hotellopphold eller avslappende stunder med skjønnhets- og velværetjenester – BØ-KORTET har alt!

En perfekt gave for enhver anledning, og med så mange steder å bruke det, passer det like godt for familien, vennegjengen eller de ansatte i bedriften.

👉 Les mer om BØ-KORTET
🎁 Kjøp BØ-KORTET

BØ-KORTET, sentrumsringen i Bø.

2. Gavekort på overnatting hos Breiva Gjestegaard og Glamping

Gi en unik opplevelsesgave med en natt i et luksuriøst glampingtelt, hvor du kan nyte naturen uten å inngå kompromisser med komforten hos Breiva Gjestegaard og Glamping. Drift av til drømmeland med vinden som suser gjennom tretoppene, og våkn opp til fuglenes beroligende kvitring.

🎁 Kjøp gavekortet hos Breiva Gjestegaard og Glamping

opplevelse på Breiva Gjestegaard gavekort

3. Gavekort på opplevelser hos Svenseid Alpakka

Svenseid Alpakka tilbyr gavekort på alle sine unike opplevelser, inkludert sjarmerende vandreturer med alpakkaer og uforglemmelige overnattinger i luksuriøse glampingtelt. Gi en gave som garantert skaper glede og minner for livet!

🎁 Kjøp gavekort hos Svenseid Alpakka

alpakker fra svenseid. Foto

4. Gavekort på overnatting hos Beverøya

Ferie for familien handler om tid sammen og om å skape gode minner. Kanskje du eller dere trenger et lite avbrekk fra hverdagen? Gi familien en minneverdig opplevelse med et gavekort på overnatting på Beverøya Camping!

Gavekortet er tilgjengelig for valgfritt beløp og kan benyttes hele året. Gyldig i ett år gir det frihet til å planlegge den perfekte ferien.

🎁 Ta kontakt med Beverøya Camping på telefon 35061881 eller via e-post [email protected] 

beverøya børre bever. Foto

5. Sesongkort i Bø Sommarland – For en minneverdig sommer

Inviter hele familien til Norges største vannpark! Med et sesongkort kan du nyte så mange og lange besøk som du ønsker. I tillegg gir sesongkortet deg en rekke fantastiske fordeler, inkludert muligheten til å dele opplevelsene med venner, rimeligere tilgang til eksklusive VIP-områder og gunstige priser på alle kjøp du foretar i parken.

Dette er den ideelle gaven til barnefamilien som ønsker å fylle sommeren 2024 med uforglemmelige opplevelser!

🎁 Kjøp sesongkort i Bø Sommarland
👉 Les mer om Bø Sommarland

6. Høyt og Lavt billetter – Gi en aktiv og actionfylt gave

Har du lyst til å skape minner gjennom en aktiv og actionfylt opplevelse? Kjøp et gavekort fra Høyt & Lavt Klatrepark – en morsom aktivitet for både store og små.

Dette blir en opplevelse dere garantert kommer til å huske! Mens du utforsker løypene, vil du støte på morsomme hindre som utfordrer balansen, koordinasjonen og komfortsonen din. Du bestemmer helt selv beløpet på gavekortet.

🎁 Kjøp gavekort i Høyt & Lavt Klatrepark Bø

7. Gullbring Kulturhus og Bø Kino – Gavekort på opplevelser

Gjør gaven minneverdig med et gavekort fra Gullbring Kulturhus, som kan benyttes både på Gullbring og Bø kino. Nyt alt fra trening og kafébesøk til konserter og kinoforestillinger. Gavekortet er tilgjengelige for kjøp både direkte i Gullbring og enkelt via nettet. Her er et utvalg av kommende arrangementer etter julen:

🎁 Kjøp gavekort eller opplevelse i Gullbring Kulturhus

8. Gavekort hos Bø Hotell – Gi en minneverdig opplevelse

Skap minner og gi en unik opplevelse med et gavekort fra Bø Hotell! Nå kan du enkelt kjøpe gavekort for overnatting, og gi noen du er glad i muligheten til å nyte komfort og gjestfrihet på Bø Hotell. Gavekortet kan også benyttes i restauranten. En perfekt gave for en avslappende og minneverdig opplevelse.

bø hotell overnatting og gavekort. Foto

🎁 Kjøpe gavekort hos Bø Hotell

9. Gavekort på middag for to eller flere

Hva er vel bedre enn å gi en felles opplevelse? Overrask med et gavekort til en herlig matopplevelse, slik at de kan nyte måltidet når det passer dem, hvor de ønsker, og i selskap med hvem de vil. Du har full frihet til å velge beløpet selv! Utforsk vårt mangfold av restauranter i området og kjøp gavekort på:

🎁 Provence restaurant
🎁 Aarnes Kafeteria
🎁 Pizzafjoset
🎁 Lifjellstua
🎁 Spiseriet Øvre Verket
🎁 Sum Yee restaurant & bar
🎁 Sushi og Wok Dattebayo

Gavekortene kan kjøpes fysisk i restaurantene. Bon appétit!

Provence middag

10. Gavekort fra Lien Gård – Unike opplevelser og lokale godsaker

Gi en gave som ikke bare er en opplevelse, men også en anledning til å tilbringe tid sammen.  Når du kjøper et fysisk eller digitalt gavekort kan du utforske alt Lien Gård har å tilby på småbruket ved Norsjø. Enten det er smaking av sider, en koselig piknik med kurv, shopping i gårdsutsalget eller en invitasjon til felles hygge i Heit Telemark Sauna!

🎁 Kjøp gavekort på sauna hos Heit Telemark
👉 Les mer om Lien Gård

badstue

11. Kjøp julegavene hos Galleri Nyhuus

Opplev juleutstillingen på Galleri Nyhuus mens du nyter en deilig kopp kaffe og kakebit – det er virkelig den beste måten å skape julestemning på! Galleri Nyhuus presenterer verk fra et mangfold av kunstnere: Keith Grant, Hilde Ellingsen Grant, Ilona Buraka og Gheorghe Murarasu m.fl.

I julebutikken venter et nøye utvalgt spekter av julevarer, fra glitrende dekorasjoner til sjarmerende håndverksgaver.

🎅 Dato: 11. november – 10. desember
🎅 Åpningstider: Fre-søn kl. 12-18

Julebutikken hos Nyhuus

12. Ridetur på høyfjellet

Hva med å utforske naturens skjønnhet fra ryggen av pålitelige islandshester med et gavekort fra Bø og Lifjell Turridning? Ingen opplevelse kan sammenlignes med den unike følelsen av å ri gjennom vakre omgivelser.

🎁 Sikre deg gavekort for rideturer ved å ta kontakt Bø og Lifjell Turridning på [email protected]

God jul fra oss i Visit Bø!