Fra innsiden av panorama domesene på Norsjø

6 tips til unike overnattingssteder⛺

Kunne du tenke deg å reise på ferie og overnatte på et litt utradisjonelt, spennende vis? Vi har samlet sammen våre beste tips til overnatting utenom det vanlige her i Bø og Midt-Telemark regionen. God tur!

1. Panorama Domes🌊

Opplev luksus glamping telt med terrasse rett ved vakre Norsjø. Her kan du nyte stjernehimmelen når du legger deg om kvelden, og deilige bølgelyder fra vannet til kaffen til frokost. Norsjø Panorama Domes ligger på Norsjø Ferieland – et campingresort proppfullt av aktiviteter for store og små. Deres største attraksjon er Norsjø Kabelpark som er den eneste i sitt slag i landet. Samtidig er de et godt utgangspunkt for cruise på Telemarkskanalen.

Book din overnatting hos Norsjø Panorama Domes her

Fra innsiden av panorama domesene på Norsjø

2. Glamping på Breiva🌲

Glem alt du vet om camping, glem dårlig plass og hardt liggeunderlag. Breiva Gjestegaard tilbyr glamping med lekkert interiør med inspirasjon fra Marrakech, gode senger og deilige dyner. Hos Breiva kan du bo idyllisk til i skogen uten å gå på kompromiss med komforten.

Kom hit for en deilig avslappende helg i skogen, bygg trehytter, bad i jettegryter, plukk blåbær og se på stjernehimmelen. Med kun 5 min til Bø Sommarland og klatreparken Høyt og Lavt er det også en perfekt ferie for hele familien.

Book din overnatting hos Breiva Gjestegaard her

3. Pods✨

På Bø Camping kan du overnatte i små hobbithus – også kalt Pods. En ny og spennende type overnattingsmulighet som kan minne om hobbithusene fra filmene Ringenes Herre. Dette er en helårsåpen camping ved foten av Lifjell, Høyt & Lavt klatrepark og Bø Sommarland i hjertet av Midt-Telemark. Velkommen til kortere og lengre overnatting i umiddelbar nærhet til det meste.

Book din overnatting hos Bø Camping her

Pods på Bø Camping

4. Camping og hytter i villmarka🌳

Lyst til å feriere i hytte eller med camping eller bobil, men ønsker å overnatte i rolige omgivelser tett på naturen? Villmarkseventyret ligger ca 12 kilometer fra Telemarkskanalen langs fylkesvei 3310 mellom Lunde og Drangedal. Her kan du oppleve store ubebodde områder med rikt dyreliv i ekte Telemarksnatur. Det er godt tilrettelagt for både padling, sykling og vandreturer eller å bare ta livet med ro i flotte omgivelser.

Book din overnatting hos Villmarkseventyret her

Hytte ved vannet

5. Fjellstue på Lifjell🏔️

Lifjellstua er en 60 år gammel fjellstue på toppen av Lifjell – 15 min fra Bø sentrum. Her kan du overnatte i en hyggelig hytte, eller flotte hotellrom oppe på fjellet, med alle fasiliteter. Lifjellstua har også egen restaurant, som holder åpent nå i ferien, alle helger og skoleferier. På godværsdager har de en flott uteservering som tas i bruk med fantastisk utsikt over Lifjell.

Nå har det også akkurat kommet en nydelig sandstrand rett på nedsiden av Lifjellstua – vi kan på det sterkeste anbefale en gåtur i fjellet og bading ved sandstranda før en utsøkt middag på Lifjellstua!

Book din overnatting hos Lifjellstua her

Glamping på Lystang🏕️

På Lystang Glamping kan du leie ett eller flere møblerte glampingtelt (for 2-5 personer) som ligger idyllisk til med vestvendt utsikt mot Heddalsvatnet, som er en del av Telemarksvassdraget.

Teltene er lune, tørre og superkoselige uansett vær! Glampingplassen ligger på Holtsås, ca. 15 min. sør for Notodden og 30 min. fra Bø i Telemark. Stemningen er helt magisk når glampingteltene står som lysende kjegler i solnedgangen.

Book din overnatting hos Lystang Glamping her

Glampingtelt på Lystang Glamping.

Velkommen til en opplevelse for livet!