Bø Sommarland Lifjell Telemarkskanalen Fruktbygda

Lindheim Frukt og Ølkompani

Gårdsbutikk og mikrobryggeri med egenprodusert frukt, bær, eplesaft og øl. 

Adresse
Tinghaugvegen 101, 3810 Gvarv.
Tlf. 976 94 476 (Eivin) / 911 45 980 (Ingeborg).
www.olkompani.no - post@olkompani.no 

Åpningstider:

Torsdager og fredager fra 12-18. 

Odelsjenta Ingeborg og mannen hennes Eivin overtok Lindheim i 2013. Det unge paret er tredje generasjon fruktbønder på gården. I september 2013 ble Lindheim også en ølgård og året etter ble de kåret til verdens femte beste nye bryggeri. 

Bryggeriet holder til i låven, hvor de også har fått lagd en trivelig pub med rustikk atmosfære og ekte bygdestemning. Inspirasjon til ølbryggingen henter de fra Belgia og USA's vestkyst, og lager sin egen vri på gamle ølstiler. De bruker også sin egen frukt i ølet, bl.a. moreller, kirsebær og plommer.

Ølsmaking
På forespørsel arrangerer de ølsmaking for grupper i låven, hvor man får en omvisning i produksjonsanlegget etterfulgt av smaksprøver av 4 utvalgte ølsorter, servert på en fjøl. Pris for ølsmaking kr. 250,- pr. person, min. antall 20 personer. Ta kontakt for tilbud.

Året rundt får du kjøpt både "growlere" (2 liters mugger) og flasker med øl i gårdsbutikken, i tillegg til eplemost og saft. Fra midten av juli og frem til midten av oktober bugner gårdsbutikken av moreller, plommer og epler, samt grønnsaker og andre godsaker.

Følg Lindheim Ølkompani på Facebook for informasjon om Pubquiz og konserter i låvebaren.

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish and tellUsPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.