torsdag 17. oktober, kl 12:00
Gullbring

Åpningsuka Ung Arena: Arne Holte

Arne Holte kommer til Bø og holder foredraget Slik fremmer vi barn og unges psykiske helse, forebygger psykiske lidelser og får en mer fornuftig samfunnsøkonomi

Kom å hør ett fyrverkeri av ett foredrag! Arne Holte garanterer at ingen sovner! Økt kunnskap og engasjement er smitteeffekten.

 

Hvem er Arne Holte?

Arne Holte er professor emeritus i helsepsykologi ved Universitetet i Oslo. Han er tidligere assisterende direktør i Folkehelseinstituttet og fagdirektør og divisjonsdirektør for psykisk helse samme sted. Holte har vært professor i klinisk psykologi ved Universitet i Tromsø, professor i medisinske atferdsfag ved Universitetet i Oslo, nestleder i Psykologiforbundet og hatt en rekke faglige verv i innland og utland i tillegg til klinisk erfaring som psykoterapeut, familieterapeut, skole- og kommunepsykolog. Han har publisert et stort antall vitenskapelige og andre artikler om psykisk helse og psykiske lidelser. For tiden arbeider han med befolkningsrettete strategier for å fremme psykisk helse og forebygge psykiske lidelser i Norge, lokalt og nasjonalt.

Billetter kan kjøpes HER.

Du kan lese mer om ham på www.arneholte.no.

Dagsaktuell lesning: https://www.dagbladet.no/kultur/du-kan-bli-den-mest-lonnsomme-statsraden-sylvi/71512146

Pris115,-
Datotorsdag 17. oktober
Tidspunktkl 12:00 - 15:00
StedGullbring
AdresseGullbringvegen 34, Bø i Telemark, Norge