fredag 16. april, kl 20:00
Gullbring

Bø Jazzklubb: Ellen Andrea Wang Trio // Gullbring

Ellen Andrea Wang Trio
Ellen Andrea Wang trio stiller med en utsøkt sjangerblanding der jazz og pop smelter sammen til en høyere enhet. I Wangs særdeles fengende og egenartede musikkunivers får vi servert låter med stort radiohit-potensiale på den ene siden, avløst av forsiktige instrumentale pusterom på den andre. Trioen har gitt ut to kritikerroste studioalbum «Diving» og «Blank Out» og har siden turnert i inn og utland.

Ellen Andrea Wang spiller såpass skarp bass at Manu Katché har tatt henne med i bandet jorda rundt, synger så fint at anmeldere nevner stemmen med Rickie Lee Jones. I trioen er Wang backet opp av to av landets fremste instrumentalister. Pianist Andreas Ulvo kjenner vi fra Eple Trio og Mathias Eick band. Ulefossingen Erland Dahlen tar hånd om trommene og figurerer som studio- og livemusiker for kremen av norske artister, samt sine egne musikalske konsepter.

Denne aprilkvelden får vi oppleve en trio som lever musikken, jager opplevelsen og bygger en katedral av opphøyet pop for en kveld. I dette rommet vil du være.

Ellen Andrea Wang – kontrabass og vokal, Andreas Ulvo – tangenter og Erland Dahlen – trommer.

Konsertstart kl. 21:00.

Obs!
Som følge av restriksjoner og smittevernregler knyttet til utbruddet av Covid-19 vil vårens konserter finne sted i Storsalen i Gullbring. Alle billetter til konsertene kjøpes via Gullbring kulturanlegg. Obs! Kun 150 billetter i salg til hver konsert. Konsertene vil gjennomføres i tråd med gjeldende smittevernregler.

Kjøp billetter her.

Velkommen!
PrisKr. 275,- / 325,-
Datofredag 16. april
Tidspunktkl 20:00 - 23:00
StedGullbring
AdresseGullbringvegen 34, Bø i Telemark, Norge