torsdag 5. november, kl 20:00
Gullbring

Bø jazzklubb: Hans Mathisen band // Gullbring

Bø jazzklubb: Hans Mathisen band // Gullbring

Hans Mathisen er en av Norges fineste jazzgitarister. Han kunne allerede i 2005 innkassere en spellemannspris for sitt debutalbum, Quiet Songs. Etter det har det blitt ytterligere fire album, alle til flott mottakelse. Mathisens gitarspill og sound er godt forankret i gitartradisjoner forbundet med både Wes Montgomery og Pat Metheny, men med et umiskjennelig nordisk særpreg. I bunn for hans musikk ligger alltid sterke komposisjoner, ofte med vakre lyriske linjer og en evne til å gjøre det komplekse enkelt og tilgjengelig. Og for all del: sjekk ut hvilke musikere han har med seg på laget!

Konsert arrangeres i samarbeid med Sørnorsk jazzsenter.

Hans Mathisen – gitar, Bendik Hofseth – sax, Jason Rebello (UK) – piano/keyboard, Per Mathisen – bass, Audun Kleive evt Per Oddvar Johansen – trommer.

Som følge av restriksjoner og smittevernregler knyttet til utbruddet av Covid-19 vil alle høsten konserter finne sted i Framstugo i Gullbring. Alle billetter til konsertene kjøpes via Gullbring kulturanlegg. Obs! Kun 150 billetter i salg til hver konsert. Konsertene vil gjennomføres i tråd med gjeldende smittevernregler.

Se hele arrangementet og kjøp billett på Gullbring sin webside ved å trykke her.

Priskr. 220,-/270,- inkl. bill.avg.
Datotorsdag 5. november
Tidspunktkl 20:00 - 21:00
StedGullbring
AdresseGullbringvegen 34, Bø i Telemark, Norge