fredag 1. oktober, kl 20:00
Gullbring

Bø Jazzklubb: Ingrid Olava // Gullbring

Ingrid Olava har sunget seg inn i våre hjerter og for lengst befestet sin posisjon blant landets mest substansielle og viktige artister. Siden den kritikerroste debuten med Juliet’s Wishes har Olava med sin karakteristiske stemme og vakre pianospill levert et imponerende antall konserter og en låtkatalog som har resultert i en mengde priser og nominasjoner.

I tillegg til publikumsfavorittene «Only Just Begun», «Back to love», «Warrior Song», «Jackie Kennedy», «Jupiter» og «Mens Jeg Sover», har Olava alltid omfavnet og tolket andre artister. I konsertformatet har hun utviklet seg til å bli en eklektisk blanding av eget og andres materiale. Ingrid Olava har gjennom 12 år laget og fremført vakker popmusikk til oss. Nå skriver hun på sitt første album på norsk. Til Bø kommer Ingrid Olava i et fint duoformat.

Ingrid Olava – piano og vokal.
Kaja Fjellberg Pettersen – cello
Gullbring, kl. 20.00 – konsertstart kl. 21.00
Billettpris 275,- / 325,-
Obs!

Som følge av restriksjoner og smittevernregler knyttet til utbruddet av Covid-19 vil Bø Jazzklubbs konserter finne sted i Gullbring. Alle billetter til konsertene kjøpes via Gullbring kulturanlegg. Konsertene vil gjennomføres i tråd med gjeldende smittevernregler.

Kjøp billetter her.

Velkommen!
Datofredag 1. oktober
Tidspunktkl 20:00 - 23:00
StedGullbring
AdresseGullbringvegen 34, Bø i Telemark, Norge