fredag 12. mars, kl 20:00
Gullbring

Bø Jazzklubb: Ingrid Olava // Gullbring – UTSATT

Dette arrangementet har dessverre blitt utsatt. Følg med på Gullbring sine nettsider for oppdateringer.

Ingrid Olava har sunget seg inn i våre hjerter og for lengst befestet sin posisjon blant landets mest substansielle og viktige artister. Siden den kritikerroste debuten med Juliet’s Wishes har Olava med sin karakteristiske stemme og vakre pianospill levert et imponerende antall konserter og en låtkatalog som har resultert i en mengde priser og nominasjoner.

I tillegg til publikumsfavorittene «Only Just Begun», «Back to love», «Warrior Song», «Jackie Kennedy», «Jupiter» og «Mens Jeg Sover», har Olava alltid omfavnet og tolket andre artister. I konsertformatet har hun utviklet seg til å bli en eklektisk blanding av eget og andres materiale. Ingrid Olava har gjennom 12 år laget og fremført vakker popmusikk til oss. Nå skriver hun på sitt første album på norsk. Til Bø kommer Ingrid Olava i et fint duoformat.

Ingrid Olava – piano og vokal.
Kaja Fjellberg Pettersen – celloKonsertstart kl. 21.00
Obs!

Som følge av restriksjoner og smittevernregler knyttet til utbruddet av Covid-19 vil vårens konserter finne sted i Storsalen i Gullbring. Alle billetter til konsertene kjøpes via Gullbring kulturanlegg. Obs! Kun 150 billetter i salg til hver konsert. Konsertene vil gjennomføres i tråd med gjeldende smittevernregler.

Kjøp billetter her.

Velkommen!
Datofredag 12. mars
Tidspunktkl 20:00 - 23:00
StedGullbring
AdresseGullbringvegen 34, Bø i Telemark, Norge