fredag 17. september, kl 20:00
Gullbring

Bø Jazzklubb: Jan Gunnar Hoff Group feat. Arve Henriksen // Gullbring

Bø Jazzklubb scenen

Jan Gunnar Hoff er en norsk jazzpianist og komponist. Han presenterer en særegen mix av jazz, klassisk og folklore, med fokus på vakre melodier, stemninger og groove. Med seg har han et internasjonalt stjernelag av musikere: Audun Kleive, Per Mathisen og Arve Henriksen.

Musikken vi får høre på denne turnéen er hentet fra Hoffs mange kritikerroste innspillinger. Vi får bl.a. høre musikk fra albumet Fly North, som var et av de mest solgte jazzalbum i Norge i 2014, og var nominert til Spellemannspris samme år. Det blir også låter fra de siste innspillingene med trio og Mike Stern, samt et gjenhør med noen låt-klassikere fra albumet Moving, som kom i 1995.
Hoff har de siste årene samarbeidet med artister som Alex Acuna, Mike Stern og Maria Joao. Han skrev også tingingsverket til Vossajazz i 2005 og har hatt eget band siden 1993, som bl.a. spilte en legendarisk konsert med Pat Metheny i Molde i 2001. Hoff er offisiell Steinway Artist og mottok Buddyprisen, norsk jazz sin høyeste utmerkelse, i 2014. Han har også vært nominert til US Grammy Awards for albumet Quiet Winter Night i 2013 og er ansatt som professor ved Rytmisk institutt på UiA.

Audun Kleive og Per Mathisen er et fyrverkeri av et komp og med solistiske kvaliteter på høyeste nivå. Arve Henriksen er en av våre fineste musikere med et sound som ingen andre. Gled deg til en grensesprengende, melodiøs og groovy konsert med Jan Gunnar Hoff Group feat. Arve Henriksen!

Jan Gunnar Hoff – piano, Arve Henriksen – trompet/vokal, Per Mathisen – bass, Audun Kleive – trommer, Thor Ivar Lund – lyd

I samarbeid med Sørnorsk jazzsenter.

Fredag 17. september 2021
Gullbring, kl. 20.00 – konsertstart kl. 21.00
Billettpris 275,- / 325,-

Obs!

Som følge av restriksjoner og smittevernregler knyttet til utbruddet av Covid-19 vil Bø Jazzklubbs konserter finne sted i Gullbring. Alle billetter til konsertene kjøpes via Gullbring kulturanlegg. Konsertene vil gjennomføres i tråd med gjeldende smittevernregler.

Kjøp billetter her.

Velkommen!
Datofredag 17. september
Tidspunktkl 20:00 - 23:00
StedGullbring
AdresseGullbringvegen 34, Bø i Telemark, Norge