fredag 22. oktober, kl 20:00
Gullbring

Bø Jazzklubb: Luke Elliot // Gullbring

Singer-songwriter Luke Elliot leverer knallsterke låter som perler på en snor og har siden debutalbumet gjort seg kjent som en fengslende liveartist med jordnær og stilfull musikk. Den melankolske piano-rockeren blir ofte sammenlignet med store navn som Jerry Lee Lewis, Nick Cave, Tom Waits, PJ Harvey og Bob Dylan – og det med rette.

Debutalbumet «Dressed for the Occasion» tok oss med storm, det etterlengtede andrealbumet The Big Wind har fått stående ovasjoner fra hele verden. «En umiddelbar klassiker» (6/6 i Dagbladet) og Album of the Month i franske Rolling Stone Magazine.
På albumet har han latt seg fascinere av Irlands beryktede katastrofale vindstorm i 1839, som har blitt foreviget i poesi og prosa under tittelen «The Night Of The Big Wind». Stormer kan også oppstå i privatlivet, og i skriveprosessen befant Luke Elliot seg i en malstrøm av hendelser både på personlig og profesjonelt plan.

Luke Elliot – piano, vokal og Freddy Holm – gitarer, div instrument.

Konsertstart kl. 21:00.

Obs!

Som følge av restriksjoner og smittevernregler knyttet til utbruddet av Covid-19 vil Bø Jazzklubbs konserter finne sted i Gullbring. Alle billetter til konsertene kjøpes via Gullbring kulturanlegg. Konsertene vil gjennomføres i tråd med gjeldende smittevernregler.

Kjøp billetter her.

Velkommen!
Datofredag 22. oktober
Tidspunktkl 20:00 - 23:00
StedGullbring
AdresseGullbringvegen 34, Bø i Telemark, Norge