fredag 26. februar, kl 20:00
Gullbring

Bø Jazzklubb: Miles Davies Tribute – «Bitches Brew» // Gullbring

Miles Davis sin legendariske plate «Bitches Brew» ble sluppet i mars 1970, og er i dag regnet som en av de største foregangsplatene for jazz-rock, funk og fusion.
I 2020 er det altså 50 år siden platen ble utgitt. Fem markante utøvere har derfor gått sammen om hylle sin felles muse! Bandet består av et stjernelag av Telemarksmusikere med lang fartstid i inn og utland, og her kommer vi til å få servert utvalgte temaer og groover fra «Bitches Brew», samt noen smakebiter fra den samme perioden til Miles Davis.
Det er duket for et musikalsk fyrverkeri som garantert vil få deg til å glemme både tid og pandemi, og Gullbring skal fylles med herlig energisk jazzrock!

Thomas Johansson – trompet, André Kassen – saksofoner, Ståle Storløkken – tangenter, Mattis Kleppen – bass og Gard Nilssen – trommer.

Konsertstart kl. 21:00.

Obs!
Som følge av restriksjoner og smittevernregler knyttet til utbruddet av Covid-19 vil vårens konserter finne sted i Storsalen i Gullbring. Alle billetter til konsertene kjøpes via Gullbring kulturanlegg. Obs! Kun 150 billetter i salg til hver konsert. Konsertene vil gjennomføres i tråd med gjeldende smittevernregler.

Kjøp billetter her.

Velkommen!
PrisKr. 275,- / 325,-
Datofredag 26. februar
Tidspunktkl 20:00 - 23:00
StedGullbring
AdresseGullbringvegen 34, Bø i Telemark, Norge