fredag 29. januar, kl 20:00
Gullbring

Bø Jazzklubb: Minor Majority // Gullbring

Minor Majority debuterte med plata Walking Home From Nicole’s i 2001 og kan snart feire tjue år som plateartister. Med låter som «Dancing in the Backyard», «Come Back To Me», «(In That) Premature Way», «She Gave Me Away» og «Supergirl» var bandet med på å definere det første musikalske tiåret av totusentallet her hjemme.

Senere kom albumene Up For You & I (2004) og Reasons To Hang Around (2006). For sistnevnte vant de Spellemannsprisen som «Beste popgruppe» i 2006. I 2019 ga bandet ut sitt syvende album «Napkin Poetry» til gode kritikker både her hjemme og i Europa. Nå skal endelig publikum i Bø få oppleve gruppa når de kommer til Gullbring som trio.Pål Angelskår – vokal og gitar, Henrik Widerøe – bass, banjo og vokal og Roar Nilsen – gitar.

Konsertstart kl. 21:00.
Obs!

Som følge av restriksjoner og smittevernregler knyttet til utbruddet av Covid-19 vil vårens konserter finne sted i Storsalen i Gullbring. Alle billetter til konsertene kjøpes via Gullbring kulturanlegg. Obs! Kun 150 billetter i salg til hver konsert. Konsertene vil gjennomføres i tråd med gjeldende smittevernregler.

Kjøp billetter her.

Velkommen!
PrisBillettpris 275,- / 325,-
Datofredag 29. januar
Tidspunktkl 20:00 - 23:00
StedGullbring
AdresseGullbringvegen 34, Bø i Telemark, Norge