torsdag 24. november, kl 17:30
Gullbring Kulturhus

Bø Jazzklubb og Gullbring kulturhus | Bertine Zetlitz og Bugge Wesseltoft

Bertine Zetlitz sin låtskriving har alltid begynt med Bertine og et piano, og med teksten i fokus. Det elektroniske uttrykket ble hennes fremste kjennetegn, med hits som «Girl like you», «Twisted Little star», «Fate» og «Fake your Beauty».

Hennes innovative stil har gitt henne utallige Spellemannspriser, og hyllest blant så vel kritikere som publikum. Våren 2020 kom albumet «Closer», der Bertines låter er tilbake i et rent landskap, anført av en av landets mest kjente pianister – Bugge Wesseltoft. Han er kjent i hele Europa for egne prosjekter og samarbeid med artister som Jan Garbarek, Sidsel Endresen, Nils Petter Molvær og Terje Rypdal. Hans har utgivelser på det legendariske tyske plateselskapet ECM, samt på hans eget Jazzland Recordings. I fjor spilte de to på festivaler og klubbsteder så godt det lot seg gjøre i pandemitider. Og mer skal det bli, fordi publikum omfavner dette med stor jubel. Endelig skal den utsolgte konserten i Operaen fra 2020 gjennomføres i 2022.
Bertine sier følgende om samarbeidet: – «Jeg hadde lyst til å gi disse låtene en sjanse til. De fortjener å få en innpakning der de viser at de kan stå på egne ben. Å få med Bugge på dette prosjektet er en «klyp-meg-i-armen» situasjon jeg aldri hadde drømt om skulle være mulig.»

I samarbeid med Gullbring kulturhus.
Bertine Zetlitz – vokal, Bugge Wesseltoft – flygel

BERTINE ZETLITZ & BUGGE WESSELTOFT
Torsdag 24. november 2022
Gullbring, Storsalen
Kl. 18.30 – konsertstart kl. 19.00
Billettpris: 315,-/365,- inkl. bill.avg.

Kjøp dine billetter her

Velkommen!
Datotorsdag 24. november
Tidspunktkl 17:30 - 20:00
StedGullbring Kulturhus
AdresseGullbringvegen 34, 3800 Bø