fredag 29. oktober, kl 20:00
Gullbring

Bø Jazzklubb: Sun & Steel // Gullbring

Bandet på scenen

Sun & Steel er en splitter ny kvartett som hadde sin debut på Jazzknappleik-festivalen i Stavanger i august i fjor. Bandet tok sats og stupte inn i ett fyrverkeri av heftig og energisk fri improvisasjon der ideer fra alle fire ble kastet inn i et virvar av rytmer, melodier, lyder og støy. Etter denne voldsomt energiske fremføringen var det ingen tvil om at bandet skulle gjøre mer sammen.

Trommis Paal Nilssen-Love og bassist Øyvind Storesund er velkjente musikere på konsertbesøk i Bø. De to andre i kvartetten er ferske navn og fremadstormende musikere på den norske musikkscene. Begge er håndplukket til bandet på grunn av sine talent. Det er snakk om den unge pianisten Isach Skeidsvoll og Marthe Lea som trakterer tenorsaksofon, dobbel fløyte, vokal og perkusjon.
Storesund og Nilssen-Love har spilt sammen helt siden 1998. Begge står for høy energi og tunge rytmiske mønstre. Her får vi høre de i en helt ny dimensjon.

Marthe Lea – tenor saksofon, fløyter, vokal, perkusjon, Isach Skeidsvoll – piano, melodika, Øyvind Storesund – kontrabass og Paal Nilssen-Love – trommer & perkusjon.

Gullbring, kl. 20.00 – konsertstart kl. 21.00
Bilettpris 275,- / 325,-

Velkommen!
Datofredag 29. oktober
Tidspunktkl 20:00 - 23:00
StedGullbring
AdresseGullbringvegen 34, Bø i Telemark, Norge