lørdag 21. november, kl 21:00
Gullbring

Bø Jazzklubb:Valkyrien Allstars til Gullbring

Bø Jazzklubb:Valkyrien Allstars til Gullbring

Valkyrien Allstars er i Bø til stadighet! Nå med nytt album rett rundt hjørnet, og Tuva på skjermen er det bare å glede seg til høstens releaseturné over det vide land!

Valkyrien Allstars er kjent som et av landets beste liveband, og har siden sin første utgivelse i 2007 gått foran i utviklingen av arrangert folkemusikk.
Bandet har dratt i nye retninger for hver utgivelse det har sluppet, og har endt opp med et særegent uttrykk de ikke deler med noen.
På kommende album ‘hvordan kan man ta det rolig uten å kjede seg’ lager de noe som ligner mistenkelig på pop-musikk. For den observante lytter vil det likevel være tydelige henvisninger til norsk tradisjonsmusikk.

Her vanker energi, inderlighet, overraskende vendinger på en seng av det som vanskelig lar seg simulere: gnistrende samspill. Sammen lager og arrangerer musikerne låtene som forblir en evig kjærlighet og mysterier som aldri løses.

Tuva Syvertsen – fele og vokal, Magnus Larsen Jr – fele, Erik Sollid – fele og Martin Langlie – trommer

Som følge av restriksjoner og smittevernregler knyttet til utbruddet av Covid-19 vil alle høsten konserter finne sted i Framstugo i Gullbring. Alle billetter til konsertene kjøpes via Gullbring kulturanlegg. Obs! Kun 150 billetter i salg til hver konsert. Konsertene vil gjennomføres i tråd med gjeldende smittevernregler.

 

Billetter kan kjøpes her.

PrisKr. 270,-/320,- inkl. bill.avg.
Datolørdag 21. november
Tidspunktkl 21:00 - 22:00
StedGullbring
AdresseGullbringvegen 34, Bø i Telemark, Norge