fredag 7. oktober, kl 20:00
Norsjø Hotell

Django Reinhardt-Kveld Med Touché Monet // Norsjø Hotell

Velkommen på Django Reinhardt-kveld med Touché Monet!
Det er 69 år siden mestergitaristen Django Reinhardt døde, og musikken hans er like aktuell i dag! Gitarhelten blir feiret hvert år over hele verden med festivaler og konsertserier til ære for stringswingens far.

På Norsjø Hotell arrangeres det Django Reinhardt-kveld for første gang. Arrangør av kvelden er gruppen som tidligere het Touché, og som i 2017 oppgraderte navnet sitt til «Touché Monet». Dette for å gjøre kvartetten lettere tilgjengelig på elektroniske plattformer og for å markedsføre den musikalske utviklingen som har foregått i bandet den siste tiden. Touché Monet er en av landets ledende grupper for stringswing og sigøynerjazz i stil fra Django Reinhardt og Hot Club de Norvége. De har spilt over 150 konserter på jazzklubber og kulturhus siden oppstarten i 2010, og blant dem er flere utgaver av Djangofestivalen i Oslo og Robert Normann-festivalen i Sarpsborg.
Touche Monet vil ha med seg deres nyeste utgivelse fra 2018, «Mosaic». Det er flere egne komposisjoner på utgivelsen, med inspirasjon fra stringswing, Django Reinhardt, bluegrass, latin-amerikansk og spansk musikk.

Billettpris: 200 kr betales på vipps ved ankomst

Spotify: open.spotify.com/artist/7t2kG5I2Yf2PToqyqjlmpA
Facebook: www.facebook.com/touchemonet

Velkommen!
Datofredag 7. oktober
Tidspunktkl 20:00 - 22:00
StedNorsjø Hotell
AdresseNordagutuvegen 81, 3812 Akkerhaugen