tirsdag 11. januar, kl 18:30
Bø Kino

Filmsalong – Minari

Minari plakat

Neste visning blir tirsdag 11. januar kl. 18:30, og da viser vi Minari, et nydelig drama om kultur, tilhørighet og familie.

Filmen forteller om en koreansk-amerikansk familie som flytter til en liten gård i Arkansas på jakt etter sin egen amerikanske drøm. Familiedynamikken endres fullstendig når deres bannende, men utrolig kjærlige bestemor flytter inn sammen med dem.

MINARI vant Golden Globe for Beste Ikke-engelskspråklige film tidligere i år. Den var også nominert til hele 6 Oscar, og «bestemor» Yuh-Jung Youn fikk, svært velfortjent , statuetten for beste kvinnelige birolle.

På grunn av koronarestriksjoner, blir det ingen kaféstund med servering etter visningen.

 

Ønsker du nyhetsbrev om filmsalong? Meld deg på her!

Om filmsalong:

På Filmsalong ønsker vi å sette opp filmer som kan bidra til å utvide vår kultur- og samfunnsforståelse, og som kan stimulere til ettertanke og diskusjon.

Kaféstund med samtale
Etter forestillingen blir det felles kaféstund i Framstugo, hvor vi kan reflektere over filmen i fellesskap. Noen ganger vil vi ha ordstyrer, mens vi andre ganger legger opp til uformelle samtaler rundt de enkelte bordene. Det vil innimellom også bli små innlegg eller miniforedrag. En kopp te eller kaffe følger med i billettprisen, sammen med noe å bite i. Er filmen fra et annet land, kan det hende matbiten er det også.

Stor bredde – høy kvalitet
Bredden av filmer vil bli stor, både innholds- og uttrykksmessig. Mange av filmene vil være fra andre land, og slik kunne bidra til økt kulturinnsikt. Felles er det at filmene skal holde et høyt kvalitetsnivå. En kan derfor være sikker på å få sett god film, uansett hva temaet er.

Inviterer til samarbeid
Alle er velkomne til å komme med innspill til filmer, temaer og opplegg. Vi vil spesielt invitere lokale lag og aktører til å samarbeide om enkeltvisninger der det er naturlig.

Husk at det er mulig å bare se filmen, uten å være igjen på foredrag/samtale, om man ønsker det. Det er selvsagt helt opp til deg!

Arrangør: Bø Kino

Velkommen til Filmsalong!
Datotirsdag 11. januar
Tidspunktkl 18:30 - 21:30
StedBø Kino
AdresseGullbringvegen 34, Bø i Telemark, Norge