fredag 25. mars, kl 21:00
Kroa i Bø

Gabrielle // Kroa i Bø

Gabrielle

Det er ti år siden Gabrielle tok det norske publikummet med storm med debutalbumet ”Mildt sagt”. Med sin energiske popmusikk på bergensk, har hun fylt dansegulv over hele landet og forandret norsk pop for alltid.

Med låter som «Fem fine frøkner», «Mellom skyene» og «Tenker på deg», har hun preget hitlister og radiobølger. Hun har dessuten markert seg som en enestående liveartist og spilt for fulle hus og på de største festivalscenene landet over.
I 2019 gikk Gabrielle i en ny retning med albumet «Snart, Gabby». Albumet fikk strålende mottakelse og hun gjorde seg fortjent til hele tre Spellemannpriser, i kategoriene Årets popartist, Årets låtskriver og Årets album. I kjølvannet av albumslipp tok hun med seg det nye materialet til klubbscener landet over og befestet med all mulig tydelighet sin posisjon som en av landets fremste liveartister.

Gabrielle debuterte nylig med sitt fjerde album – «KLIPP MEG I TI OG LIM MEG SAMMEN» – som har fått fast plass i mange norske musikkhjerter. Låter som «det urolige hjertet», «kan du love å vente» og «Neil Young» har vært radiofavoritter, og har gått i heftig rotasjon siden de ble sluppet.
Snart er Gabrielle klar for å levere store konsertopplevelser igjen – og med et ferskt album i bagasjen og helt nytt sceneshow, er det definitivt noe du ikke vil å gå glipp av.
Pressen om Gabrielle Live:

«Sånn ja, Gabby! Gabrielle tok Dødens Dal opp og over skyene lørdag kveld.»
– Adresseavisa om konserten under UKA 2021, 6/6

«Gabrielle har bevist en gang for alle at hun er i verdensklasse, og denne konserten vil garantert gå ned i historiebøkene som en av de råeste, mest energiske og vakreste.»
– NRK P3 om konserten på Øyafestivalen 2017, 6/6

«Her er ikke et kjedelig øyeblikk, ikke et dødpunkt.»
– BT om konserten på Bergenfest 2018, 6/6

«Det går ikke an å stå stille når Gabrielle er i huset.»
– Dagbladet om konserten på Øyafestivalen 2017 5/6

For mer info, se arrangementets Facebookside
Kjøp dine billetter her (billettsalget starter 29.10.21 kl.10)

Velkommen til Kroa i Bø!
Datofredag 25. mars
Tidspunktkl 21:00 - 00:00
StedKroa i Bø
AdresseLundevegen 61, 3800