onsdag 25. september, kl 18:00
Gullbring

Gunn Inger Aareskjold -Gi meg en klovn mens jeg lever

Et humoristisk og fandenivoldsk foredrag, fylt med selvironi og galgenhumor. Dette er en antiflink fortelling, med galskap og skeive betraktninger. Et morsomt og annerledes foredrag om å få kreft.

Gunn Inger Aareskjold tar for seg problemformuleringen ”Hvordan bli en kompetent kreftpasient?” Hun forteller levende om sin tid som pasient, saftige og rampete historier, som også er såre og vonde. Innad i helsevesenet fikk hun ord på seg for å være litt av en utbryterkonge.

Hun prøvde å finne gladfølelsen, men hvor var den?

Gunn Inger er utdannet musikalartist og dramalærer, har jobbet i videregående skole og kulturskolen, og hun har i over 20 år jobbet som profesjonell forteller. Bak seg har hun en rekke turnéer i barnehager, den kulturelle skolesekken og den kulturelle spaserstokken. Dette er første gang hun forteller selvopplevde historier.

Tilbakemeldinger fra publikum:

“Dette var en fin opplevelse! Modig, morsom og bevegende forestilling. Håper den får et langt liv, og at mange får sett den.” – Publikum Ælvespeilet

“Fortellingen var både humoristisk, rå, sår og fandenivoldsk. Den traff meg rett i magen.” – Kursdeltaker Montebellosenteret

“Så rørende, så sterkt, så fantastisk bra! Og ikke minst: så morsomt.” – Publikum Vinterscenen

 

Se arrangementet på Facebook HER

Kjøp din billett til showet HER.

Datoonsdag 25. september
Tidspunktkl 18:00 - 19:00
StedGullbring
AdresseGullbringvegen 34, Bø i Telemark, Norge