søndag 16. juni, kl 12:00
Galleri Nyhuus

Juniutstilling på Galleri Nyhuus

junirutstilling, galleri nyhuus. Plakat

Galleri Nyhuus feirer sitt 20 års jubileum og åpner separatutstilling med Cathrine Knudsen, lørdag 8. juni kl. 12. Utstillingen er åpen fre-søn 12-18 t.o.m 23. juni.

Kunstneren vil være til stede ved åpningen, som foretas av ordfører i Midt-Telemark kommune, Siri Blichfeldt Dyrland. Musikkinnslag ved Hilda Sørum på fløyte.

CATHRINE KNUDSEN (1974) har arbeidet som kunstner i over 20 år og har oppnådd en solid posisjon i det norske kunstmarkedet. Dette er hennes første separatutstilling på Galleri Nyhuus, og vi gleder oss til å kunne vise hennes siste arbeider, bl.a. også fra oppholdet på artresidency på Svalbard i april.

Naturen er hovedinspirasjon i Knudsens kunst. Bildene reflekterer naturens stillhet og langsomme fortellinger.

I denne utstillingen vil Cathrine Knudsen vise nye oljemalerier, hvor naturen har satt sitt preg på lerretet gjennom hennes kjente planteformer, men også fjellsilhuettene er tilbake.

Oljemaling i flere tykke lag skaper en kraftig dybdeeffekt og gir ulike strukturer i overflaten. Bladgull er lagt på på noen verk som en effekt av lys og renhet.

I tillegg til maleriene vil det være et stort utvalg av monotypier. Delikat enkelhet og ro er gjennomgående i alle bilder. Hun vil også vise egen keramikk.

Les mer om juniutstillingen på Galleri Nyhuus

Velkommen!
Datosøndag 16. juni
Tidspunktkl 12:00 - 18:00
StedGalleri Nyhuus
AdresseNyhusvegen 9, 3810 Gvarv