lørdag 16. september, kl 21:00
Kroa i Bø

KAASIN // Kroa i Bø

Billetter i salg nå!

Leg.plikt – 18 år (m/ vergemuligheter)
CC: 290,- (350,- ved kjøp i døra) eksl. bill.avgift
Hardrockbandet KAASIN med base på GVARV i Midt-Telemark, ble etablert i 2020 og består av en rekke rutinerte og profilerte norske hardrockmusikere. Denne lørdagen skal de endelig spille på «hjemmebane».

Da blir det servert hardrock i ånden til de store banda fra 70- og 80-tallet.
KAASIN får også med seg THE LONE PINE som «Special Guest»
Tidligere Come Taste the Band-gitarist, JO HENNING KAASIN, kjent for sitt samarbeid med bla. GLENN HUGHES (Deep Purple) og JOE LYNN TURNER (Rainbow), grunnla KAASIN sammen med bassist STÅLE KAASIN fra SPIDER og 2020VISION. KAASIN blir frontet av vokalist, JAN THORE GREFSTAD, internasjonalt kjent fra band som SAINT DEAMON, HIGHLAND GLORY og TNT. GREFSTAD har også gjort stor suksess i den norske versjonen av THE VOICE på TV2.
KAASIN inkluderer også BENJAMIN DEHLI som studiomusiker på tangenter og som produsent. Trommeslager PER-MORTEN BERGSETH som har samarbeidet med bla. JORN, HOLTER og WIG WAM ble medlem av KAASIN i oktober 2021.

KAASIN lanserte sin debutsingle og video «RUNAWAY TRAIN» på Stream Peak Music/GerMusica, Fredag 14 august – 2020. Låta har gjort internasjonal suksess og har blitt #1 på den franske radiostasjonen Vinylestimes, #4 på den engelske radiostasjonen ArFM, #1 på radiostasjonen Metal Express Radio, #7 på DistFm i Sverige og blir spilt på radiostasjoner over hele verden. Senere har KAASIN gitt ut en rekke med singler og videoer, «REVELATION», «HIDDEN» og «WE ARE ONE»
19 november 2021 lanserte KAASIN sitt debutalbum, «FIRED UP» på det tyske plateseselskapet Pride & Joy Music og bandet har over 3/4 million avspillinger på Spotify. «FIRED UP» har mottatt gnistrende kritikker både nasjonalt og internasjonalt og ble kåret til årets album 2021 av leserne på Norges største musikkside på nett, ROCKMAN.

KAASIN:
Jo Henning Kaasin – gitar
Jan Thore Grefstad – vokal
Ståle Kaasin – bass
Benjamin Dehli – tangenter
Per-Morten Bergseth – trommer
Erling Henanger (MAGIC PIE/HOLTER) – tangenter på KAASIN-konserter.
www.facebook.com/kaasinmusic
www.instagram.com/kaasin_music

THE LONE PINE

I 2022 var 10 år siden den første norgesturneen til The Lone Pine. De siste 10 årene har bydd på massevis av konserter, albumutgivelse og flere digitale utgivelser.
I 2022 har bandet brukt tida godt i øvingslokalet, og gleder seg til å presentere mye nytt materiale for publikum! Det er fortsatt melodiøs rock med referanser til amerikansk singer/songwriter, men også nye musikalske sider fra Martin Solvoll og bandet.

Siden debutplata Through the Waiting kom i 2014, har bandet turnert flere runder i Norge, Sverige og England.
Sommeren 2021 slapp bandet to live EPer fra Juke Joint studio på Notodden med svært god mottakelse.
Bandet går i løpet av 2023 i studio for innspilling av nytt materiale.

The Lone Pine er:
Martin Solvoll: Gitar og vokal
Mats Bjønnes: Gitar
Magnus Fosli Lillefjære: Trommer
Even Skårberg Årnes: Tangenter og vokal Jan Petter Nilsen: Bass og vokal

Kjøp billett her

Velkommen!
Datolørdag 16. september
Tidspunktkl 21:00 - 00:00
StedKroa i Bø
AdresseLundevegen 61, 3800