fredag 15. juli, kl 19:00
Heksas Kjøkken

Konsert med Jon Solberg og Anne Klykken // Heksas Kjøkken

Anne Gravir Klykken og Jon Solberg starta platesamarbeidet i begynnelsen av 2021. Anne sendte da Jon ei samling med eldre opptak av ulike folkemusikkutøvere i Telemark. Jon tok tak i et utvalg av sangene og temaene i opptaks-materialet, og disse ligger som et bakteppe for nyskrevne viser og arrangementer. 

Jon og Anne er glade i dialekter, språk, lokal-historie og det nære knyttet til bygdeliv og natur.

Anne Gravir Klykken er sanger fra Solum med hjertet i folkemusikken. Hun har gitt ut to soloplater og fire utgivelser med trioen Vintermåne. Anne har vært med på en rekke ulike prosjekter og innspillinger opp igjennom åra. Hun har i tillegg til Jon Solberg, Frøydis Grorud og Torjus Vierli, samarbeidet med blant andre Iver Kleive, Bugge Wesseltoft, Sigmund Groven og Knut Buen.

Jon Solberg er norsk låtskriver og musiker fra Bø i Telemark. Han er kjent som vokalist og frontfigur i bandet Ni Liv, og som soloartist. Jon har gitt ut tre soloplater, åtte plater med Ni Liv, hatt over 15 låter på NRK P1 sine nasjonale spillelister og vært Spellemannsnominert med Ni Liv.

Jon er god til å se det store i det små – til å skrive fram en tydelig verden vi kjenner oss igjen i. «Mer enn noen gang har en av landets fremste låtskrivere levert varer som gjør hodet litt klokere og hjertet litt varmere», som Olav Solvang i Vårt Land formulerte det etter det lanseringen av Jons første soloalbum.

 

Velkommen!
Datofredag 15. juli
Tidspunktkl 19:00 - 21:00
StedHeksas Kjøkken