lørdag 20. august, kl 19:00

Kornskurd Intimfestival: Stig Ulv og Tove Bøygard & Jørun Bøgeberg

Velkommen til Kornskurd Intimfestival på Strengen Brygge i Lunde!

Kjøp billetter HER!

Stig Ulv er ein sta strengeinstrumentalist med underfundig humor som leikar seg gjennom sine møte med publikum. I 2021 feirar han ti år som soloartist.
Gitaristen frå Ørsta har sakte, men sikkert tileigna seg eit stort publikum rundt om i landet. Han har pakka koffertane med instrumenta i bilen, og køyrt tusenvis av mil for å møte dei som har trengt ei pause frå kvardagen. Alle dei som helst vil lukke auga, vende blikket innover og ta med seg musikken til Stig Ulv på reisa.
Han har sjølv laga melodien med det treffande namnet «Strengetonar». Det er øvinga han har blitt ein einar i. Fingrane flyg ikkje over gripebrettet for å imponere, men for å fange stemningane i den vestlandske naturen, i sorg og melankoli.

Men ei konsertoppleving med Stig Ulv byr også på latter og i blant latterkrampe. Han kommuniserer direkte med sine tilhøyrar gjennom sjølvironiske anekdotar. Han tar ikkje seg sjølv alvorleg – men tilhengjarane tar absolutt Stig Ulv seriøst. Tekstane på melodiane inneheld både humor og alvor, men Stig Ulv sin signatur vil du finne i både tekst og musikk.

Magne Furuholmen (a-ha), Knut Reiersrud og Frank Hammersland (Pogo Pops) er blant kjende musikarar som har latt seg fengje sterkt. I år er det kanskje du som blir ein del av fanskaren.

Tove Bøygard & Jørun Bøgeberg har lang fartstid som duo, og er nå klar for å innta bibliotekene i det ganske land! De gir oss sanger om håp, kjærleik og livets underfundigheter, der den gode teksten er i fokus. De er begge svært anerkjente artister, og sammen utfyller de hverandre med skjemt og alvor og musisering av ypperste klasse. En konsert med denne duoen gir et poetisk og musikalsk påfyll til ettertanke og oppmuntring i en travel hverdag.

Tove Bøygard fra Ål i Hallingdal er en singer/songwriter med en sterk tilstedeværelse og formidlingsevne bevæpnet med bunnsolide tekster på hallingdialekt. Hun har gitt ut 8 plater, 3 med søster Anita under artistnavnet “Bøygard”, en med hallingpønkbandet “PearlyCatz” og fire soloplater. Platene har høstet ovasjoner fra en samlet musikkpresse. Aftenposten kastet terningkast seks og konstaterte at Tove Bøygard er «en formidabel artist, tekstforfatter og låtskriver».
Jørun Bøgeberg er en allsidig musikerartist som med sin 6 strengs bass er blitt en slags stilskaper i grenselandet mellom bass og gitar. Han er en vandringsmann langs den musikalske landevei som gjennom 4 ti-år har foredratt musikk rundt i kroker og kriker av land og utland; fra hard rock via blues & rhythm, pop, folk og viser til country & vill western.
 
18 år – legitimasjonsplikt
Dørene og baren åpner kl 19.00
Stig Ulv går på scenen kl 20.00
Bøygard & Bøgeberg går på ca kl 22.00
Under konsertene vil baren være stengt
Pris: 500,- pr kveld
Datolørdag 20. august
Tidspunktkl 19:00 - 23:30