lørdag 1. oktober, kl 11:00
Evju Bygdetun

Lagring & Konservering – Workshop

Nå skal fryser og kjøleskap fylles med sesongens råvarer! – eller kan vi bruke andre teknikker og metoder for å ta vare på smak, tekstur og næring som krever mindre energi? Bli med på denne workshopen for å lære om ulike teknikker for å lagre ulike råvarer – fryse, tørke, hermetisere, lagre i jord og flere!

Dato: Lørdag, 01. oktober fra kl. 11 til kl. 15.30
Formidling: Ana, André og Selina
Pris: 650 (500 for studenter) (Workshop, mat og drikke inkludert)
Ønsker du å være med på begge kurs -«Fermentering & Kokkelering» og «Lagring & Konservering» vil det gis rabatt (1000kr sammen)
Påmelding: [email protected]

Velkommen!
Datolørdag 1. oktober
Tidspunktkl 11:00 - 15:30
StedEvju Bygdetun
AdresseSætrevegen 44, 3810 Gvarv