fredag 5. mai, kl 19:00
Horg Kulturhus

Lars Martin Myhre & Perry Stenback – intimkonsert

En konsert med en av våre store artister og låtskrivere, Lars Martin Myhre – kjent for sine mange soloplater og sine lange samarbeid med bl.a. Odd Børretzen og Arild Nyquist.

Til konserten på Horg har Lars Martin med seg sin svensk-danske kollega Perry Stenbäck (gitar/nyckelharpa) . Sammen har de turnert Skandinavia en rekke ganger med fantastiske tilbakemeldinger.

Lars Martin har gjennom mange år satt kraftige spor etter seg i «den norske sangboka» og mye er sagt om hans musikalske evner: Aftenposten: den tekstlige underfundighetens foretrukne tonesetter.
Han har da også mottatt en rekke priser og utmerkelser for sitt arbeide. Vi nevner noen få: fire Spellemannspriser, Alf Prøysens Ærespris, Gammlengprisen, Audun Tyldens Minnepris osv.

Perry er født i 1970 i Stockholm, men bosatt i Danmark siden 1994. Har medvirket på utallige plater som studiomusiker, turnert med en rekke artister, bl.a Sebastian.
Har vært nominert til, og fått flere danske ”Grammy’er”, bl.a.for «Årets instrumentalist 2009» og han kom på 2.plass i Ekstrabladets leseravstemning «Danmarks beste gitarist 2010».

Ved hjelp av fantastiske låter, strøkent gitarspill og en fabelaktig fortellerevne vil publikum få en minneverdig kveld hvor verken smil eller tårer er langt unna

Kjøp din billett her!

Velkommen!

Datofredag 5. mai
Tidspunktkl 19:00
StedHorg Kulturhus
AdresseBjervajordet 2, 3825 Lunde