lørdag 30. oktober, kl 11:00
Yogagården

Lørdagsretreat – Fra stress til ro og indre kraft (fullbooket)

Yogamatter på Yogagården

Dette arrangementet er fullbooket. Ønsker du å sette deg på venteliste kan du gjøre dette på Yogagårdens hjemmeside.

Program for dagen:

-Vi samles i shala på Yogagården kl 11 til en behagelig Vinyasa flyt klasse. Med rolig flyt i pust og bevegelse starter vi dagen med yoga som vekker kropp og sinn.

-Kl 12:30 blir det lunsj fra Evju Mathage. Nærende suppe og sesongens grønnsaker blir servert.

-Kl 14  Vi er så heldige å få Gry Hammer på besøk til Yogagården igjen. Gry er kjent for en rekker bøker om sunn og bærekraftig mat, fermentering, eteriske oljer og den nylanserte boken fra jord til bord. Temaet for denne dagen er «Fra stress til ro og indre kraft:»

-Stress er i ferd med å ta rotta på det moderne menneske og bidrar til mange av de livsstilssykdommene vi lider av. I dette personlige foredraget deler jeg fra mitt eget liv og min egen naturlige tilbøyelighet til å stresse, og hvordan det har gitt meg moderne livsstilssykdommer.  Jeg har fått god hjelp til å kjenne mindre på stress, ved bruk av konkrete stressmestringsteknikker. Du lærer mange øvelser hentet fra EFT, TFT, yoga og ulike religioner og åndelige læremestere.

​Etter foredrag og øvelser så får vi også en kort presentasjon av hennes nye bok før vi får servert nydelig kake og te fra Ana.

-Kl 16:30 er det tid for total avslapning og 75 min restorative yoga. Dette er en beroligende og svært behagelig yogaform som får deg til å gi slipp på spenninger og stress.

Gry Anine underviser yoga denne dagen og vil også gi deg en kort presentasjon av eteriske oljer som kan benyttes under den restorative yogaklassen.

Dagen avsluttes ca kl 18:00

Les mer om Yogagården her

Bestill Lørdagstreat her

Denne dagen vil gi deg påfyll, kunnskap og sjelefred<3

Velkommen!
Datolørdag 30. oktober
Tidspunktkl 11:00 - 18:00
StedYogagården
AdresseYogagården