fredag 19. april, kl 21:00
Gullbring Kulturhus

Maridalen med Erland Dahlen // Bø Jazzklubb

Bilde av tre menn i skogen. En står bak og to sitter foran. Bandbilde.

Gjenhør med fantastiske Maridalen!

Maridalen feat. Erland Dahlen
Fredag 19. april 2024
Gullbring, Framstugo
Kl. 20.30 – konsertstart kl. 21.00
Billettpris 135,-/235,-/335,-

 

Den anerkjente jazztrioen Maridalen, oppkalt etter dalen nord for Oslo sentrum, gjør sin etterlengtede tilbakekomst til Bø. Dette besøket er ekstra spesielt da de nå presenterer sitt helt nye tredje album – «Gressholmen». Inspirasjonen bak albumet kommer fra opplevelser på den idylliske øya i Oslofjorden, hvor de også valgte å spille inn materialet. Under innspillingen hadde de også gleden av å ha med seg den talentfulle gjestemusikeren Erland Dahlen, som også vil delta under konserten i Bø.

Maridalen har tidligere fått ros for sitt arbeid, både nasjonalt og internasjonalt. Deres debutalbum «Maridalen», utgitt i 2021, ble av Aftenposten plassert på listen over «Årets beste norske», mens det engelske MOJO Magazine inkluderte det blant «Årets jazzalbum». Oppfølgeren «Bortenfor», lansert året etter, ble utropt til «De beste jazzplatene i 2022» av Dagsavisen. Dalens atmosfære og historie har også påvirket musikken deres betydelig, med begge albumene faktisk innspilt i den gamle trekirken i Maridalen. Med opptredener på prestisjetunge festivaler som Ora Jazzfestival i Romania, Nordic Jazz Festival i Nederland og London Jazzfestival, har de også klart å gjøre seg bemerket på den internasjonale scenen.

Maridalens musikk er kjent for å være både intim og utforskende, og de tar lytteren med på en reise gjennom ulike musikalske landskap fylt med små historier. Den varme akustiske klangen fra kontrabass, trompet og treblås skaper et lydbilde som inviterer til refleksjon og utforskning. Ved å gi hver musiker rom til å skinne, skaper trioen en musikalsk opplevelse som lover å berøre og engasjere publikum. Vi kan se frem til en kveld fylt med musikalske oppdagelser når de entrer scenen i Bø denne fredagen!

Anders Hefre – saksofon Jonas Kilmork Vemøy – trompet Andreas Rødland Haga – kontrabass Erland Dahlen – perkusjon

Kjøp billetter til Maridalen her!

Velkommen!
Datofredag 19. april
Tidspunktkl 21:00 - 23:00
StedGullbring Kulturhus
AdresseGullbringvegen 34, 3800 Bø