torsdag 9. mars, kl 19:00
Ulefoss samfunnshus

Marinemusikken på norsk!

Når Marinemusikken i mars besøker Ulefoss samfunnshus er det med et program som nesten kun består av norsk musikk.

Det blir bl.a. musikk fra den første gullalderen i norsk musikkliv da komponister som bl.a. Johan Halvorsen satte tonen for hva vi opplever som ”lyden av Norge”, men også norsk musikk av nyere dato.

På konserten får publikum også stifte bekjentskap med Marinemusikkens egen fløytist, Maiken Mathisen Schau som solist i en nyskrevet fløytekonsert av Skienskomponisten Gisle Kverndokk.

Det blir også to ”lokale” innslag på konserten, Zofia Marianna Korzycka, som spiller obo i Lunde og Ulefoss skolekorps fremfører Gabriels obo med Marinemusikken og det blir også en marsj på programmet av Lundes egen komponist Karl Johan Otterstad

På denne konserten dirigeres korpset av Lars Thomas Holm, en dirigent som har etablert seg som en av de mest talentfulle dirigentene i sin generasjon. Han har blant annet vært engasjert av alle de profesjonelle norske symfoniorkestrene og Forsvarskorpsene i tillegg til engasjement med orkestre i ulike land ellers i Europa.

Konserten innledes med en avdeling med Lunde og Ulefoss skolekorps som fyller 65 år i år. Korpset, som har 40 musikanter i hovedkorpset, skal lørdag 18. mars ha jubileumskonsert på Ulefoss samfunnshus og byr på deler av sitt jubileumsprogram på denne konserten. Skolekorpset rekrutterer godt fra alle tre skoler i kommunen og har tett samarbeid med kulturskole og skole om klassekorps i musikktimen på 3.trinn.
Skolekorpset dirigeres av John Trygve Bakke.

Under 20 år – gratis
Voksen – 200kr

Billetter kan kjøpes på Samfunnshuset på Ulefoss, eller på nett her 

Velkommen!
Datotorsdag 9. mars
Tidspunktkl 19:00 - 21:00
StedUlefoss samfunnshus
AdresseUlefossgata 2, 3830 Ulefoss