lørdag 25. september, kl 11:00
Gvarv Stasjon

Mat- og handverksmarked Norsk Eplefest 2021

Velkommen til Norsk Eplefest 2021 i frukthovedstaden Gvarv!

Vi preges fortsatt av pandemien, likevel ønsker vi å gjennomføre en markedsdag på Gvarv, denne gang lørdag den 25. september. Tradisjonen tro legger vi opp til flere aktiviteter i helgen 24. til 26. september.

Eplefesten starter med kulturinnslag for bygdeheimene i Bø og på Gvarv. Vi samarbeider med Galleri Nyhuus om et åpningsarrangement med Eplefest-utstilling, og utnevnelse av årets eplefest-kunster.

Det er planlagt kulturinnslag i åpen Nes Kyrkje, og derfra en eplevandring i frukthagene ned til markedsområdet med fokus på Werenskiold i tilknytning til Werenskiold utstillingen på Evju helgen etterpå.

Vi vil lage et eplepreget marked med utstillere som gleder seg over en pyntet frukthovedstad hvor Norsk Eplefest utfordrer kafeer og butikker på Gvarv til å holde åpent under arrangementet.

I år vil vi også promotere lokale gårdsutsalg og de mange galleriene i regionen, og vi håper på mange besøkende også hos disse denne siste eplehelga i september.

Årets Gulleple skal igjen deles ut. Hederen tildeles personer, organisasjoner eller virksomheter som på en særlig måte har gjort en innsats innen formidling om bærekraftige bygdesamfunn, norsk mat og matkultur og/eller innen kunst og kultur.

Formålet til Norsk Eplefest er knyttet til fruktnæringen, kunst og kultur og lokal stolthet og identitet.

Mer detaljert program kommer.

Du kan se hele arrangementet på deres Facbookside ved å trykke her.

Velkommen til Norsk Eplefest 2021!
Datolørdag 25. september
Tidspunktkl 11:00 - 16:00
StedGvarv Stasjon
AdresseTangenvegen 28, 3810 Gvarv