torsdag 29. februar, kl 18:00
Kroa i Bø

Metalheads Against Bullying – Foredrag om mobbing

metalheadsa against bullying. Foredrag, kroa i bø- Logo

KNS presenterer et foredrag med Metalheads Against Bullying.

Dette er et foredrag alle kan delta på om det så er elever, foreldre, studerende eller folk som ønsker å vite mer om mobbing.

Arrangementet er gratis og der vil bli salg av vafler, snacks og drikke (ingen alkohol). Man trenger ikke være glad i metal for å være med på dette!

Les mer om foredraget og MAB herunder:

Metalheads Against Bullying er en bruker og pårørende organisasjon som setter mobbing på agendaen i samfunnet. Organisasjonen består av frivillige med egenerfaring av mobbing og hvilke konsekvenser mobbing gir i voksen alder. Disse frivillige vier sin fritid til å fortelle åpent om hva mobbing har gjort og hvordan det fortsatt påvirker dem flere år etter at mobbingen tok slutt.

Om foredragsholderne:

Leif: Snakker om hva mobbing er, hvilke konsekvenser mobbing gir og hvordan kan en stoppe mobbing. Har lang og god erfaring i kampen mot mobbing.

Svein Arild: Snakker åpent om mobbing på skolen og i hjemmet og hva det førte til i voksen alder. Det snakkes åpent om og det å få kompleks posttraumatisk lidelse på grunn av mobbing, selvmordsforsøk, følelsen av å aldri strekke til, og hvor kraftig ord og handlinger påvirker en persons vilje til å leve.

Les mer om Metalheads Against Bullying

Datotorsdag 29. februar
Tidspunktkl 18:00 - 20:00
StedKroa i Bø
AdresseLundevegen 61, 3800