lørdag 4. november, kl 20:00
Kroa i Bø

Michelle Ullestad // Kroa i Bø

michelle ullestad artist konsert

Den 4. November kommer Michelle Ullestad til Kroa i Bø!

Michelle Ullestad har raskt gjort seg bemerket i den norske popverdenen med sin imponerende debut i 2019. Hennes første singel, den følelsesladde «Åpen Igjen,» markerte begynnelsen på en spennende musikkarriere som har berørt mange. Denne sangen var også starten på hennes debut-EP med den treffende tittelen «Det var litt mørkt der en periode eller noe.»

Ullestads ærlige og gripende tolkninger av livets utfordringer har mottatt stor anerkjennelse fra både musikkanmeldere og bransjeinsidere i Norge. I sommer fikk hun muligheten til å delta på flere festivaler, inkludert storslagne arrangementer som Bergenfest og Øyafestivalen, i tillegg til mer intime festivaler som Morellfestivalen og Fresfestivalen.

Hun ser nå frem til å ta scenen på Rockefeller under årets By:Larm-festival, og senere i november vil hun legge ut på en kort høstturné som tar henne til Oslo, Bergen, Trondheim, og til og med til Göteborg. Michelle Ullestad er uten tvil en artist som fortsetter å imponere og vokse i det norske musikklandskapet.

Kjøp billetter til Michelle Ullestad på Kroa i Bø 

Aldersgrense: 18
 CC: 200,- // 130,-

Datolørdag 4. november
Tidspunktkl 20:00 - 22:00
StedKroa i Bø
AdresseLundevegen 61, 3800