lørdag 5. juni, kl 20:00
Kroa i Bø

MYRA // Kroa i Bø

MYRA // Kroa i Bø

Myras karriere startet i baksetet på en Uber i 2016 – sjåføren satte på noen instrumentaler, og Myra begynte å freestyle-rappe. Sjåføren ble imponert og kjørte henne til et musikkstudio, der hun møtte en produsent. Sammen lagde de låten «Hold an», som ble lagt på SoundCloud. Leo Ajkic erklærte kort tid etterpå, på sosiale medier, at «Bransjen sover, men våkner snart». Dette førte til at medier som Dagbladet, Bergens Tidende og Aftenposten skrev dyptgående artikler om henne. Hun ble også invitert til å synge Bergens nasjonalsang «Nystemten», før Cecilia Brækhus gikk inn i bokseringen Koengen i Bergen, foran 10 000 publikummere. Siden da har hun spilt konserter over hele Norge, inkludert Øyafestivalen og Bergenfest.

Hun har hatt et dusin låter listet på NRK P3, inkludert låten «Stylist» som ble Ukas Låt. Samme kanal skrev, om låten «Dette er mitt navn», at Myra «kan få det til å riste i dansegulvet med en låt, for så å få hårene til å reise seg på armene med den neste». Hun vant TONOs årlige pris – EDVARD-prisen, i kategori for beste tekst, for låten «Hjemløs i egen by». Juryen pekte på at Myra er en tekstforfatter med overveldende bredde. Sist høst gjorde hun minneverdige opptredener i Stjernekamp på NRK. I februar 2021 kom også låten «Dovre faller», som fikk terningkast 6 i VG, og som ble fremført på NRK1-programmet Lindmo. I mars lanseres også filmen Prosjekt Z, der Myra har en av rollene.

Konsertstart: 5. juni kl. 20:00
CC: 150/200 (Student/Ordinær)(+bill.avg) (+50kr i døren)
ID: 18 (leg.plikt)

Bestill billett: https://kroaibo.hoopla.no/sales/1908738234 

Se arrangementet på Kroa i Bø sin Facebookside

Informasjon Covid-19:
Vi oppfordrer til å kjøpe billetter samlet, slik at vi som arrangør lettere kan sette opp bordplassering etter nærkontakter og smittervern.

Datolørdag 5. juni
Tidspunktkl 20:00 - 23:00
StedKroa i Bø
AdresseLundevegen 61, 3800