torsdag 29. juni, kl 12:00
Grend

Offisiell åpning av GREND BØ! 🎉🌳

Vi inviterer alle til den offisielle nyåpningen av Grend Bø!

Etter 2 år med planlegging kan vi endelig åpne dørene til vår aller første Grend!

Om Grend:
Skånsomt plassert i uberørt skog med kun 5 minutters gange fra Bø sommarland finner du Grend. Fem store og velutstyrte hytter spredt ut i skogens ro.

Her finner du en unik og moderne Grend som tilbyr en opplevelse av å bo midt i naturen, samtidig som du har tilgang til alle nødvendige fasiliteter. Vi har tatt utgangspunkt i våre egne erfaringer og ønsker som småbarnsforeldre, og har skapt en perfekt base for familieferien.

Straks sommersesongen er over, inviterer vi studenter til å bo godt i naturen gjennom studieløpet! Vi lanserer endelig Grend Student hvor vi har samlet alt en student trenger for å bo og overnatte komfortabelt i Bø. Grend Student gir også studentene muligheten til å tjene på å reise hjem i helger og andre ferier! #delingsøkonomi
Grend hytter er designet av Snøhetta arkitekter, bygget i Norge og leveres av selskapet Omgi AS (tidligere Nature Compact Living).

Under åpningen vil blant annet:
– Ordfører Siri Blichfeldt Dyrland klippe snor
– Vi deler ut is til små og store
– Vi inviterer alle til visning av fritidsboligene
– Det blir overraskelser og konkurranser med gratis opphold som premie
– Kanskje en tale eller 2

Vi vil gjerne takke alle som har bidratt til å gjøre dette mulig og ser frem til å feire sammen med dere. En spesiell stor takk går ut til alle lokale helter som har bidratt med å gjennomføre dette prosjektet!

Spre budskapet, marker datoen i kalenderen din og bli med oss for å feire denne åpningen! Hvis du har spørsmål eller trenger mer informasjon, nøl ikke med å kontakte oss.

Del gjerne arrangementet og inviter alle du kjenner.
Vi gleder oss til å se dere!

Med vennlig hilsen,
Grend

Datotorsdag 29. juni
Tidspunktkl 12:00 - 13:30
StedGrend