lørdag 21. august, kl 21:00
Kroa i Bø

PASHA // Åpningsuka 2021 // Kroa I Bø

Pasha bilde
Få visste hvem Rykkin-rapperen var før NME i 2017 dro fram Pasha som en av de mest lovende talentene i verden, men etter musikkgigantens profesi har fler og fler fått øynene opp for den ikoniske rapperen.
Nå har til og med Ebro på Beats 1 Radio fortalt sine millioner av lyttere om nordmannen i «spydspissen» for Nord Europeisk Hip Hop.
Etter flere nasjonale radiolistinger, store festivalopptredner og internasjonal anerkjennelse via bloggosfæren har Pasha etter hvert blitt et anerkjent navn på den Norske hip hop scenen, og etter ca. 80 konserter i løpet av de siste 2 årene dras Pasha fram som nordmannen i spissen for engelsk-språkelig hiphop i Øyvind Holens “Nye Hip Hop Hoder”.
Med nominasjon til P3 GULL som «Årets Live Artist» i baklomma skulle 2020 bli et år der rapperen skulle nå nye høyder; terningkast 6 var allerede sikret etter årets første konsert på et stappfullt Sentrum Scene og fullbooket, internasjonal festivalsommer sto for tur før pandemien satt en stopper for resten av året.
Sammen med den Grammy-nominerte artisten Coucheron slapp Pasha mixtapen G.O.L. midt under pandemien, med blant annet p3-listede Nobody, Lighthouse og Natalie Portman (feat. Safario).
Dørene åpner 21.00
Cc: 200/250 (+bill.avg)
(student/ordinær)
BILLETTSLIPP 10. AUGUST!
ID: 18 (leg. plikt)
Les mer om arrangementet og bestill dine billetter etter 10. august på arrangementets Facebookside.

Velkommen til konsert på Kroa i Bø!
Datolørdag 21. august
Tidspunktkl 21:00 - 00:00
StedKroa i Bø
AdresseLundevegen 61, 3800