lørdag 25. september, kl 11:00
Yogagården

Prosess dans med Siw Laurent – heldags

Siw Laurent

Velkommen til heldags introduksjon i Prosess Dans, hvor fokuset ligger på samspill med kroppens medfødte evne til å veilede og støtte vår livsutfoldelse. 

Det er en spennende metode i individuell utforskning av bevegelse og selvnærvær som kan berike ens selvoppfattelse og uttrykk i hverdagen.

Det trengs ingen erfaring med dans fra før, og du behøver ikke en gang å like dans, men muligens heller være nysgjerrig på hva mer ditt vesen rommer enn du er klar over, og ha et ønske om velvære i kroppen. For er det noe dans kan gi er det en følelse av flyt, vitalitet og meditativt nærvær. Velkommen til et trygt rom hvor dine indre utfordringer kan møtes med omtenksom bevegelse.

Siw Laurent er grunnlegger av Active Body Listening. Med bakgrunn i Stemme Terapi, Yin-Yang yoga lærerutdanning, sjamanistisk praksis og utdanning ved skuespiller konservatoriet Stella Adler Studio of Acting, NYC, tilbyr Active Body Listening klasser og workshops med fokus på nærvær, prosessarbeid og livsutfoldelse.

Program for dagen:

Kl. 11:00 – Vi starter med sirkel for jording og gruppekontakt. Første del innebærer: introduksjon av danseformen; veiledet oppvarming for åpning og sentrering; meditativ forberedende lydreise med sjamanistisk sang, tromme og Koshi klokker; utforsking av de to første hovedkategoriene: kroppskontakt og visualisasjon. Det åpnes for spørsmål, notater og dialog underveis.

Kl. 14:00 – Lunsjpause med fantastisk og nærende mat fra Evju Mathage

Kl.14:45-17:45 – Andre del innebærer: veiledet sentrering og øvelse i naturnærvær for dypere kontakt; utforsking av de to neste hovedkategoriene: arketyper og assosiasjon; veiledet landing før avslutning med sjamanistisk sang, tromme og Koshi klokker; rom for nærvær i stillhet; avsluttende spørsmål, notater og dialog.

 

​Bestilling skjer i timeplanen på Yogagårdens hjemmeside under dato for arrangementet. (Kun 10 plasser)

Velkommen!
Datolørdag 25. september
Tidspunktkl 11:00 - 18:00
StedYogagården
AdresseYogagården