fredag 2. februar, kl 19:00
Kroa i Bø

Ramonas Tea Party + Häxer // Kroa i Bø

ramonas tea party, band. Foto

VIKO og Kultores Nakkeslengkompani presenterer Ramonas Tea Party!

RAMONA’S TEA PARTY er en spennende pop-rock kvartett fra Sandefjord og omtalt som Norges gøyeste liveband. Vittige, men hjertefølte tekster om ungdommelig forelskelse, umettelig sult, familie og ADHD serveres med rockegitar og dansetrommer, farger og sprett.

I 2023 turnerte bandet over hele Norge, i England og Tyskland. Ramona Lundberg henter inspirasjon fra Blondie, Green Day, boygenius og pappa Lutz som spiller trommer i bandet. Christopher Lyngedal spiller gitar, og Espen Severin Høksnes er på bass.

HÄXER

Heksepunk fra Telemark. Bandet preges av aggressiv samfunnskritikk som skrikes ut så høyt at det føles både vondt og godt. Det hele er trykkende men samlende aggresjon retta mot en uønska realisme. Häxer ga ut sin første EP 13 januar 2024. Det er 4 hardtslående låter med heksepunk, det er både stygt og vakkert og vondt og godt. Bandet tar for seg klassekamp, psykisk helse, urettferdighet og at ingen er fri før alle er fri. De plasserer seg godt i NWONHM men med en god fot i skitten punk og med et kjør uten like fra scenen. Häxer gjør i dag alt DIY; Blod, svette og tårer! Häxer spiller i Oslo, Telemark, Vestfold, Agder m.m, våren 2024.

Til sommeren åpner de Løddepønk Wakestockfestival og det er flere overraskelser på vei for festivalsesongen og utover høsten. Bandet fylte Brewgata til randen på sitt releaseparty 13 januar og gir alltid full trykk fra scenen og sammen på gulvet med publikum.

ID: 18 år

CC: 150kr / 100kr

Dørene åpner: 19:00

Kjøp billetter til konserten med Ramonas Tea Party + Häxer

Velkommen!
Datotorsdag 1. februar - fredag 2. februar
Tidspunktkl 19:00 - 01:00
StedKroa i Bø
AdresseLundevegen 61, 3800