lørdag 3. juni, kl 19:00
Horg Kulturhus

Siste Servering – intimkonsert

Et slags band fra Viksfjord i Larvik. Kjetil Espeseth leser sine dikt. Kristian Kaupang spiller og synger sine låter. I samspillet mellom musikk og litteratur skjer det noe spennende – kanskje til og med magisk!

«Siste servering» byr på en forestilling, eller servering om du vil, der det er kort mellom humring og klump i halsen.

Kjetil ga ut sin andre diktsamling – «Furua» – på Lyrikkforlaget høsten 2021 og Kristian er aktuell med sitt tredje soloalbum «Sorry, Tom» (på Apollon Records).
«Siste servering» har servert musikk og poesi blant annet på Egersund visefestival, Salt i Oslo, Kimen litteraturfestival i Larvik og Drammen bibliotek og på Kurbadhagen i Sandefjord.

Kristian Kaupang
Kaupang har gitt ut to album før, uten å ha fått den oppmerksomheten han har fortjent. Det nye «Sorry, Tom» bør endre på det.» — Geir Rakvaag, Dagsavisen
«Kristian Kaupang har med «Sorry, Tom» begått et av årets allerede mest bejublede singer/songwriter-album, og har odlet fram musikalske perler som fester seg i din sommerkonkylie.

Kjetil Espeseth
Espeseth skaper tankevekkende berøringspoesi som fjerner avstanden til en opplevelse eller en tilstand.» — Trond Aarstad Jr, festivalsjef for Småbylarm

Kjøp din billett her!

Velkommen!

Datolørdag 3. juni
Tidspunktkl 19:00 - 23:55
StedHorg Kulturhus
AdresseBjervajordet 2, 3825 Lunde