tirsdag 24. august, kl 19:00
Kroa i Bø

Sofaprat om miljøkampen og DJ KAAS // Kroa i Bø

Plakat til arrangementet

Tirsdag 24.august kl. 19 inviterer vi deg til høstens kuleste studentarrangement på Kroa i Bø. Vi setter klima på dagsorden!! Kom for å høre en sofasamtale om miljøpolitikk! Etterfulgt av en populær kjenning av Kroa i Bø, nemlig selveste DJ KAAS.

DJ Kaas på Soundcloud

DJ KAAS er en 24 åring fra Sørlandet som siden 2009 har hold på som DJ. 2016 var året hvor ting virkelig begynte å skje. En andreplass på Burn & Landstreffet sin dj-battle var en kickstart som førte til mange nye spillejobber på ulike utesteder, klubber, arrangementer og festivaler rundt omkring i landet. Gjennom årene har han blant annet vært innom festivaler som Palmesus, Skral og Sup & Stup. Med en lidenskapelig interesse og glede av musikken preges dj settene av et høyt energinivå med basstunge låter. Sørlendingen ønsker å spre energi og glede gjennom musikken ved å spille alt i fra remixer av eldre låter, til å spille låter som ikke er fult så kjente. I senere tid har dj`en begynt å produsere egne låter noe som har vært en naturlig utvikling i musikkarrieren. KAAS har delt scene med blant annet Meduza, TIX, Vidar Villa, Marco Chili, Cir.Cuz, Staysman & Lazz og Plumbo for å nevne noen.

ET MILJØVALG!
Med FNs klimapanel sin nyeste rapport kom heldigvis miljøspørsmålet for alvor med i valgkampen. Den viser at oppvarmingen av jordkloden går fortere enn vi trodde, selv med store kutt i utslippene. Klimakampen er vår tids viktigste utfordring!

Er du engasjert i miljøsaken? Og er gira på kul musikk? Da håper vi du tar turen innom for sofasamtale, musikk, pils og mingling!

Studentturné tar også turen til:
19. august – Trondheim
20. august – Oslo
25. august – Bakkenteigen
29. august – Bergen
6. september – Sogndal
7. september – Førde

Arrangør: USN Sosialistiske Studenter

For oppdateringer, se Facebook arrangement.

Velkommen!
Datotirsdag 24. august
Tidspunktkl 19:00 - 22:00
StedKroa i Bø
AdresseLundevegen 61, 3800