lørdag 25. juli, kl 19:00
Villa Lunde

Sommer Jazz med Brigitte Damberg Trio på Villa Lunde

Sommer Jazz med Brigitte Damberg Trio på Villa Lunde

Birgitte Damberg Trio (BDTrio) er et ensemble med et uttrykk som ikke uten videre lar seg putte i bås. Visst er jazz et viktig element, og visst kan man ane impulser fra singer/songwriter-tradisjonen. Men framfor alt har trioen et unikt uttrykk.

Som lytter blir man dratt inn i et eget musikalsk univers, der tekst og musikk blir formidlet av bandet gjennom tett samspill, varme og humor. Uttrykket er moderne og melodiøst. De lyrisk stemningene, men også det som skurrer eller gir motstand i musikken, er med på å gi tekstene både lys og skygge.

BD Trio ble dannet i 2001, og de har siden spilt konserter på festivaler, jazz- og viseklubber m.m. De har fra første stund stått fram som store publikumsfavoritter. I løpet av 2019 slapp trioen seks singler. Den ene,«Vintervals», laget trioen en video til som ble nominert i klassen beste musikkvideo under en internasjonal filmfestival i Kroatia.

Birgitte Damberg Trio spiller på Villa Lunde for første gang og vi gleder oss til en herlig jazzkveld i selskap med store jazzpersonligheter! Servering av kaffe, te, samt forfriskninger.

Bestill billetter på [email protected], tlf. 47949462, eller kjøp ved inngang. Konserten avholdes enten utendørs eller innendørs i tråd med eksisterende smittevernregler .

PrisKr. 250,-
Datolørdag 25. juli
Tidspunktkl 19:00 - 21:00
StedVilla Lunde
AdresseVrangfossvegen 856, Lunde, Norge