torsdag 18. november, kl 20:00
Sesong Restaurant & Kaffebar

Stand Up Bø – Susann Laache: Kvinnesyken

Velkommen til Stand Up show på Sesong Restaurant og Kaffebar fredag 15. oktober kl 21:00! 

Susann Laache har nå skrevet sitt nye soloshow «Kvinnesyken» og dette er et Stand Up show for både kvinner og menn. Vi lider og vi svetter jevnlig. Vi revner til tider innvendig av all smerte, frustrasjon og ubehageligheter med det å være kvinne. Noen av oss revner utvendig på grunn av ønsket om barn, med mennesker i nærheten som lett kan irritere oss, legger unødvendig kalde kluter på panna vår og som nyter at det ikke er de som får underlivet sitt brettet som en seigmann. Kald klut til meg og stressless til han.

Kvinner skal prestere. Kvinner skal stille opp. Vi skal være gode mødre. Foreldremøter og forberedelse til konfirmasjon. Vi skal være en god venninne. Vi skal møte opp på jobb til rett tid og helst på rett sted. Vi skal gi mannen nytelse, husmannskost er spesielt populært i noen tilfeller. Fast food kan gi deg irritabel tarm og sure oppstøt.

Vi kvinner skal helt uten forvarsel overraske andre og vi skal ha dårlig samvittighet, helst daglig. Vi skal pleie menn når de er nær døden der de ligger med solhatt, stokk og honning intravenøst. Vi skal apportere når de sier «Tror du de har igjen Cola på Kiwi kjære?»
Jeg skal være en god mor og mammahjertet skal blø når barnet mitt sier «Jeg hater deg» og det kun på grunn av ønsket til barnet om å ha to høyre votter når du beklageligvis kjøpte en høyre og en venstre noen dager tidligere. Vi skal gå til gynekolog, sexolog, mammografi og på rektoskopi for å forhindre dårlig samvittighet ovenfor organer og kjønnsorgan(er). La oss ta til takke med den vi er. La oss snakke om diagnosen «Kvinnesyken».
Ps. Noe underlivshumor må tåles.

Vi følger retningslinjer fra FHI når det gjelder Convid19. Vi ønsker at dere som publikum skal føle dere trygge og godt ivaretatt denne kvelden og vi håper at dere får en fantastisk kveld sammen med meg, noe dere fortjener.

Hva med å ta en middag eller noen glass på forhånd? 😉 Book bord til middag på forhånd på Sesongs hjemmeside 

Kjøp dine billetter her

Se arrangementet på Facebook her

Velkommen!
Datotorsdag 18. november
Tidspunktkl 20:00 - 23:00
StedSesong Restaurant & Kaffebar
AdresseBøgata 36, 3800 Bø