lørdag 26. februar, kl 19:00
Akkerhaugen Stasjon

Stian Dalen og Teddy på stasjonen

Siste lørdag i måneden spiller lokale artister og band på Akkerhaugen stasjon! Stian Dalen og bandet Teddy spiller på stasjonen lørdag 26. februar.

Teddy
Vi er Tale, Thea og Tuva. Bandet har vi kalt for Teddy. Vi liker å leke oss med rytmikk og flerstemthet, men samtidig holde det ganske enkelt og minimalistisk.
Besetningen varier, men hovedsakelig er det gitar, bass, trommer og til tider cello med ofte tre vokaler.

Stian Dalen
Dalen kom i 2017 ut med sitt første soloalbum «Gutterom». Albumet inneholder 11 låter hvor han synger på brei og klingende Bø-dialekt. 2018 ga han ut låta «Kjære nabolag», og i disse dager jobber han med nye låter som skal spilles inn til våren. Musikken, melodiene og tekstene har fått gode anmeldelser i både aviser og radio.
Tekstene til Dalen er skildringer om livet, kjærligheten og karakterer som vi kanskje alle møter på i hverdagen. Han som sitter hjemme og venter på at drømmedama skal dukke opp, midtlivskrise-figuren som kler seg ut som superhelt når kjerringa er vekk, eller han som havner tilbake på gutterommet der alt er som det alltid har vært. Som Stian selv sier det; «Låtane handlar vell stort sett om meg sjølv og dei eg observerar rundt meg i mitt stille sinn». Stilmessig ligger musikken i vise-, folk og singer-songwriter landskapet, men bærer også preg av country og pop. Musikken er variert og inneholder alt fra melankoli til en mer lys og positiv stemning.

NRK P1 – «UNDER LUPEN».
Dette har blitt en bred og spennende musikalsk debutplate. Stian Dalen har mye eget særpreg, som gjør at dette ikke gir følelse av at; «dette har jeg hørt før». Gutterom har blitt en spennende og variert plate med mye sjel, som viser at Dalen definitivt har noe å fare med.

«FEDRELANDSVENNEN»
Det som gjør at man kan tro på en flott karriere for Dalen, er at han viser innsikt og forståelse for hvordan man lager fengende melodier innenfor mange uttrykk og at tekstene både har en dybde og en folkelighet i seg til at lytteren kan kjenne seg igjen både her og der».

Dørene åpner kl. 19:00
Konsertstart kl. 21:00
CC: 200,-

Datolørdag 26. februar
Tidspunktkl 19:00 - 23:00
StedAkkerhaugen Stasjon
AdresseStasjonsvegen, 3812 Akkerhaugen