lørdag 29. juni, kl 10:00
Street Meet Lunde

Street Meet Lunde

Street Meet Lunde er et arrangement for motorinteresserte både med og uten hobbykjøretøy.

Arrangementet skal arrangeres for tredje gang i Lunde i Telemark lørdag 29. juni av den lokale hobbybil-klubben Street Cars Lunde (SCL) med bistand fra Norges Bilsportforbund.

Tidligere års treff har vært gjennomført med kjempe suksess hvor vi første året hadde over 1200 besøkende og 225 besøkende kjøretøy, og andre året med ca. 1300 besøkende og 200 besøkende kjøretøy.

Arrangementet har som formål å være til glede for motorinteresserte besøkende, lokalbefolkning og arrangørene. Arenaen skal være Lunde sentrum, med SCL sine klubblokaler (Brugata 16), som hovedbase.

På arrangementsdagen kan deltakerne få oppleve utstilling av frammøtte hobbykjøretøy, kjøretøysbedømming, bilsport relatert underholdning med støtte fra Norges bilsportforbund, kiosk servering, «Troll» på hjemmebane, cruising og egen utstilling av militære kjøretøyer. Utover dette oppfordres det til cruising, sosialisering med likesinnede og bruk av lokale tilbud i form av handel og overnatting denne helgen. TelemarksVeka som blir sendt på TV2 i tidsrommet 24-30 juni gir Midt-Telemark en uvurderlig reklame og Street Cars Lunde gjør sitt ypperste for ytt ligere å sette Lunde på kartet denne helgen.

 

Gleder oss og vi sees!

Datolørdag 29. juni
Tidspunktkl 10:00 - 14:00
StedStreet Meet Lunde
AdresseBrugata 16, Lunde, Norge