fredag 10. mars, kl 18:00
Gullbring Kulturhus

Teater Ibsen; Kokosbananas og moromaskinen

Bli med Kokosbananas på en dag som blir alt annet enn kjedelig!
«Kokosbananas og moromaskinen» er basert på universet til Kokosbananas, kjent fra lydbok og bildebok-suksessen av Rolf-Magne Golten Andersen.

Kokosbananas er oppfinner og bor med familien sin Mamma Banana, Pappa Kokos og lillesøsteren Baby Koko i bygda Nøttvik. I en travel hverdag får familien ofte bruk for Kokosbananas’ geniale oppfinnelser, selv om det viser seg at det ikke er alle oppfinnelser som fungerer like godt i lengden.

En dag kjeder Kokosbananas seg. Pappa Kokos og Mamma Banana er bare opptatt av å slappe av og gjøre husarbeid. Det er så kjedelig! Så møter han Erling Ekorn, et ekorn som aldri kjeder seg, som til og med har sin egen gøyboks. Da får Kokos Bananas en idé som kan gjøre dagen mye morsommere. Han bygger en helt egen moromaskin! Men er det mulig at det kan bli for mye moro? Nei. Aldri. I hvert fall ifølge Moromaskinen.

Forestillingen er regissert av Bård Bjørknes som har bred erfaring med figurteater.  Nå går han sammen med scenograf Christine Lohre for å bringe universet til scenen.

«Kokosbananas og moromaskinen» er full av musikk, og det er selveste Sol Heilo som har stått for komposisjonene. Sol Heilo er for mange kjent fra Katzenjammer, men også som en dreven barnefilmmusiker med bl.a. «Dyrene i Hakkebakkeskogen», «Kaptein Sabeltann» og «Folk og røvere i Kardemommeby»

På scenen
Nami Kitagawa Aam (Kokosbananas)
Maia Lohre Køhn (Babykoko/Ernst Erling Ekorn)
Geir Robsrud (Pappakokos)
Hanne Amalie Smedstad (Mammabanana)

Team
Av: Rolf Magne Golten Andersen

Regi: Bård Bjørknes
Musikk: Sol Heilo
Scenografi: Christine Lohre
Dukkemaker: Ella Honeyman-Novotny

Spilletid ca. 60 min

Premiere: 10. februar – Teater Ibsen

Turnépremiere: 9.mars – Granvin Kulturhus

Kjøp dine billetter her

Velkommen!
Datofredag 10. mars
Tidspunktkl 18:00 - 19:00
StedGullbring Kulturhus
AdresseGullbringvegen 34, 3800 Bø