fredag 20. november, kl 19:00
Gullbring

Teater Ibsen til Gullbring: Og hjertet er en kommunefarga regnbue

Teater Ibsen til Gullbring: Og hjertet er en kommunefarga regnbue

Teater Ibsen kan med stor glede presentere høstens storsatsning «Og hjertet er en kommunefarga regnbue», skrevet av Skiensgutten Mattis Herman Nyquist og slam-poet Fredrik Høyer!

Duoen har tidligere skapt forestillinger som har begeistret publikum over hele landet. Nå settes det opp ur-premiere på Teater Ibsen. Stykket er en kraftfull kjærlighetserklæring til lokalsamfunn – menneskene, byen og kommunen.

På scenen finner du en av våre aller fremste scenekunstnere i Anne Marit Jacobsen! Sammen med henne vil Hallvard Holmen og Mathilde Skarpsno fremføre Fredrik Høyers tekster.

Hver kveld vil skuespillerne bli akkompagnert av Skiensguttene Gard Nilssen og André Roligheten – to av Europas mest ettertraktede jazzmusikere.

Forestillingen er bygget på samtaler med et tyvetalls Skiensborgere og deres historier. Den tar for seg alt det samfunnet byr på av høyder, dype bunner og vanlighet – som både forener, forandrer og skiller oss fra hverandre. Finner vi gjennom dette en gjennomsnittlig norsk bys sjel?

 

Billetter kan du kjøpe her.

 

Hjertelig velkommen til en musikalsk forestilling du sent vil glemme!

PrisFra kr. 225,-
Datofredag 20. november
Tidspunktkl 19:00 - 20:30
StedGullbring
AdresseGullbringvegen 34, Bø i Telemark, Norge