fredag 26. juli, kl 20:00
Bø Hotell

Hagekonsert med Stian Dalen

Bø Hotell inviterer til hagekonsert fredag 26. juli kl. 20:00 med Stian Dalen. «Kjære nabolag» er Dalen´s siste utgivelse, som ble utgitt mai 2018 der stian inviterte til konsert i hans egen hage. Nå inviterer Stian igjen til konsert i en hage, men på Bø Hotell. Konserten er åpen for alle!

Konserten er en av fire i en serie av konserter hver fredag i sommer på Bø Hotell. Konsertstart er 20:00 og det er mulighet for å få seg en matbit på vår grillbuffet som åpner kl. 18:00.

——

«Kjære nabolag» er Dalen´s siste utgivelse, som ble utgitt mai 2018. Låta kom ut som en single og er en «unnskyldningsvise» til naboene, der han ber naboene sine om unnskyldning for at ikke alt er helt på stell rundt huset. Graset er langt, muren er skakk og hekken er klein, og at han gjerne skulle hatt «handyman» genet i seg, for å «snekre dama blid». Stian arrangert singleslipp av «Kjære nabolag» i hagen, der naboer og venner ble inviterte på kaffe, saft, musikk og vafler. Nå inviterer Stian igjen til konsert i en hage, men nå på Bø Hotell.

Datofredag 26. juli
Tidspunktkl 20:00 - 20:45
StedBø Hotell