Julebord på Bø Hotell

Julebord har en lang og rik tradisjon i Norge. Hovedingredienser er masse hjemmelaga tradisjonell julemat, varm som kald, hyggelig førjulsstemning, peiskos, dans og fest. Julebord skal være et sosialt møtepunkt for arbeidskollegaer, venner og familie.

Er dere 2 eller 200, en vennegjeng eller bedrift? Ønsker dere peiskos og mingel eller fest og dans? Behov for overnatting? Uansett hva dere kunne foretrekke, vi vil legge til rette for et julebord dere sent vil glemme. I år tilbyr vi ulike julebord og utvalgte datoer har vi tradisjonelt stort julebord og andre kvelder serverer vi en varm julematbuffet. Alle med DJ, fest og god stemning. Vi har også en egen StandUp-kveld der du kan kose deg med StandUp i Gullbring før julebordet.

Ser du etter midtuke-julebord eller julelunsj? Klikk her!

Julebord med stor og  innholdsrik julebuffet, aperitif (velkomstdrink) og DJ

  • Torsdag 21.11 (Utsolgt)
  • Lørdag 23.11 (Utsolgt)
  • Fredag 29.11
  • Lørdag 30.11 (Utsolgt) (Denne lørdagen  har vi også Showpakke,  Stand Up med Ørjan Burøe i Gullbring Kulturanlegg. Les mer her!)
  • Fredag 06.12 (Utsolgt)
  • Lørdag 07.12
  • Fredag 13.12 (Rimeligere julebord med DJ, se lenger ned)
  • Lørdag 14.12 (Utsolgt)

Vi ønsker dere velkommen med aperitiff rundt peisen i vår lobby bar. I restauranten har våre kokker satt sammen et av Telemarks største og mest innholdsrike julebord med varme og kalde tradisjonsrike juleretter, desserter og kaker. Over 28 ulike retter! Visste du feks. at Bø Hotell er eneste godkjente rakfiskprodusent i Midt-Telemark og en av få i Telemark?

Etter middag fortsetter festen i restauranten med vår erfarne DJ som serverer hitlåter hele kvelden, og med mye energi får han alle ut på dansegulvet og ingen får gå hjem før sola titter frem.

Kr. 645,-  per person inkl. aperitiff, stort innholdsrikt julebord, dessert og kaffe.
Fra kr. 795,- pr. rom for inntil 2 personer.

Ta kontakt med [email protected], så har vi god tid til å finne en dato som passer deg.

Varm julematbuffet med aperitif (velkomstdrink) og DJ

  • Fredag 13.12 (Med DJ)

Disse kveldene har våre kokker satt sammen en samling av de mest tradisjonelle varme juleretter og desserter. Pinnekjøtt, ribbe, medisterkaker, medisterpølser og lutefisk. Servert med alt tradisjonelt tilbehør.

Etter middag fortsetter festen i restauranten med vår erfarne DJ.

Kr. 495,- per person inkl. varm julematbuffet, dessert og kaffe.
Fra kr. 795,- pr. rom for inntil 2 personer.

Ta kontakt med [email protected], så har vi god tid til å finne en dato som passer deg.

Ønsker du at vi skal reservere bord eller hjelpe dere med årets julebord? Bruk skjema under, så tar vi kontakt!
Eller send en henvendelse eller reservasjon til [email protected] eller ring oss på telefon +47 35 06 08 00. Velkommen til Bø Hotell!