Ut å spise i Bø? Vi har åpen bar og restaurant, mandag til lørdag hele året. Og i tillegg utvidet servering på sommeren med Grillbuffet.
 

I vår barMATmeny tilbyr vi ulike retter som hamburgere, salater og smørbrød. Hver kveld serverer vi dagens 3-retters middag eller middagsbuffet. Meny settes hver uke med sesongens råvarer. For å kunne gi dere en best mulig opplevelse, anbefaler vi bordreservasjon.

Vår lobbyBAR har alle rettigheter. Det er strøm ved bordene, så det er ikke noe problem å ta med seg arbeidet ned i lobbyen eller samles for et lite møte.

Frokost, lunsj og middag serveres i vår restaurant eller i vår lobbybar. Vårt kjøkken er viden kjent for god hjemmelaget mat, variert utvalg og rikelige porsjoner.

* Med forbehold om stengt hotell, lukket selskap, arrangement eller utsolgt restaurant. Mattilbudet kan variere ut fra kapasitet.

Kontakt oss

Telefon: 35 06 08 00
[email protected]

Spise og drikke på Bø Hotell


BARMATMENY
(13:00-16:30)

I vår barMATmeny tilbyr vi ulike retter som hamburgere, salater og smørbrød. Nok mat til
en tidlig middag. Serveres mandag til lørdag fra kl. 13:00. (I juli også på søndager).

Les mer

STOR GRILLBUFFET
(18:00-20:30)

Hver dag i sommer kl. 18:00 serverer vi stor grillbuffet med egen barnebuffet, isbuffet og dessertbuffet. Restauranten er åpen for som bor eller oppholder seg i vakre Midt-Telemark.

Les mer

UKESMENY
(Ikke sommer)

Mandag til lørdag serverer vi dagens 3-retter fra kl. 18:00 eller middagsbuffet. Ta kontakt for denne ukens meny og bordreservajon.

Les mer