Breiva Gjestegaard & Glamping

Overnatting, natur og opplevelser


 
 

Breiva Gjestegaard og Glamping er et feriested for hele familien, det perfekt stedet for familieferien. Med kun 3 km fra Bø Sommarland og klatreparken Høyt og Lavt kan du og din familie bo i et av våres fantastiske glampingtelt eller opplev ekte tømmerhussjarm i vårt koselige feriehus.   

Breiva ligger i skogen ved foten av Lifjell. Ta med deg familie og bo i furuskogen, klatre på fjellknauser, plukke blåbær, bygg trehytter, kos rundt bålet og bade i jettegryter.

Til online booking

Kontakt oss!

Ta kontakt for en hyggelig prat.

OVERNATTING

Bo komfortabelt tett på naturen i Feriehuset, skogsleiren eller et av våre hvite glamping telt. Se oversikt over våre overnattingsenheter.

Les Mer

OM BREIVA

Utforsk området og naturen rundt.

Les Mer

MØTER OG SELSKAP

Vi tilbyr utleie til dagsmøter, kurs og selskaper opptil 30 personer.

Les Mer


På låven finner du vårt koselige kjøkken og oppholdsrom. Her kan dere lage mat, spise og nyte fine stunder rundt bordet. På låven har vi også snekkerbod, bordfotball og mange utespill, samt en fin terrasse. I oppholdsrommet er det trådløst nettverk.

Alle våre glampingtelt har egen uteplass med grill og sitteplasser. Ute på tunet står bålplassen vår med overbygg – skapt til samling for familien og vennegjengen.

Velkommen til oss

Til online booking