Om vertskapet

Katrine og Jon driver Breiva Gjestegaard og Glamping, de ønsket å skape et litt magisk sted der man kan få gode opplevelser i naturen uten å måtte gå på kompromiss med komforten.

Jon er fra Hørte, rett i nærheten av Breiva. Han er en ekte handyman, og har snekret mange av de fine løsningene på Breiva selv. Katrine er dansk, og har sans for mixen av danske møbler funnet på loppis, marrokanske tepper og sengetøy i lin. «Vi liker å jobbe med kontraster og bruker kombinasjonen av nytt og gammelt i innredningen, faren min har en stor bruktbutikk i Danmark hvor vi elsker å gå på skattejakt.

Kjøkkenet er fra Finn, med håndtak fra Ikea og kjøkkenøya er selvsnekret. Vi har vært i Marrakech og kjøpt puter og tepper, flisene er inspirert av en fantastisk cafe i Marrakech. I Marrakech har vi også kjøpt tepper, puter, lamper og innesko til teltene.» Katrine og Jon har også to døtre, Sofie og Ingvild, som synes Breiva er en fantastisk plass å leke, og de går ofte på oppdagelsesferd i skogholtene rundt.