Nå kan du leie el-bil og el-sykkel på Bø Stasjon

Mange har behov for kollektivtransport for å komme seg rundt i regionen vår, og det er ikke alltid busstidene eller togtidene samsvarer helt med planene. Vi kan derfor presentere den gledelige nyheten om at du nå kan leie el-bil og el-sykkel på Bø stasjon! Dette er perfekt for deg som trenger bil eller sykkel for en kort eller lengere tur. 

NB! El-syklene er dessverre ikke til utleie i 2022

Nye innovative løsninger for å løse klimautfordringer og redusere utslipp er aktuelle utfordringer i dagens samfunn. Vi har gode eksempler på utprøving av grønnere transportløsninger gjennom delingsløsninger særlig i byområder som for eksempel i Oslo. Mindre tettsteder og bygder har andre utfordringer med dårligere kollektivtilbud og større avhengighet av privatbilen.

 

 

Utenlandske turister og urbane norske turister ønsker gjerne å reise kollektivt, men det er utfordrende å oppsøke reisemål utenfor de store byene. Lokalbefolkningen på mindre steder er avhengige av bil, og kundegrunnlaget for å bygge ut kollektivtilbudet er svakt. Det er derfor interessant å se på løsninger som tilbyr både tilreisende og lokalbefolkning en mer bærekraftig mobilitet enn dagens privatbilløsning.

Tilbudet er et samarbeid mellom Move About, Midt-Telemark Kommune (Bygdepakke), Visit Bø, Bane Nor og Go-Ahead Nordic. Prosjektet er sponset med midler fra RFF Viken. Vi oppfordrer alle i nærområdet til å benytte seg av tilbudet slik at det kan bli et permanent tilbud på lengre sikt.

El-sykkel NB! El-syklene er dessverre ikke til utleie i 2022

Timepris (16-22) 10 kr/time

El-bil: VW e-golf 

Time, dag (08-16) 119 kr
Time, kveld (16-08) 99 kr
Halvdag (08-16) 399 kr
Hele natten (16-08) 429 kr
Døgn (24h) 699 kr
Helg (fre kl 16 – søn kl 23) 1.199 kr

 

Gå inn på www.moveabout.no eller ta bilde av følgende QR kode og book din reise i dag.